Szeptembertől bejáró leszek egy gimnáziumban. A távolság 25 km. A buszok ritkán járnak. Nagyon félek, hogy nem lesz elegendő időm vagy erőm tanulni, mivel az életemet a menetrend fogja meghatározni. Hogyan éljem a napjaimat hatékonyan?
35 km-ről jártam be, általában háromig-négyig voltak óráim. Ha háromkor végeztem, jó esetben 5-re itthon voltam. Buszon tanultam általában, hogy itthon már csak az írásbelik legyenek, így sok időt megspóroltam magamnak...
Ha meg várni kellett a buszra, beültem a könyvtárba és megírtam ott az írásbeliket.:)
Én Budapesten tanultam, a tömegközlekedés jó volt, mert kb fél óránként jött vonat, ha más nem gyors... Viszont az nem volt olyan jó, hogy a pesti belvárostól kb 2 óra volt hazaérni.
Próbáltam út közben tanulni, aztán az lett a vége, hogy szinte minden alkalommal bealudtam a vonaton, volt, hogy 100 kilométerrel továbbmentem, kb pár hónap után úgy döntöttünk, hogy kollégista leszek...
Neked is javaslom, vagy esetleg, hogy buszon tanulj meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!