Pázmány Péter Katolikus Egyetem-re jelentkeztem idén mérnökinfóra. Tudnátok véleményt mondani a szakról és szerintetek elegendő lesz kb.365-367 pont?
Figyelt kérdés
Matekom 92%, infóm sajnos csak 76%.#mérnök informatika #pázmánypéter
2016. jún. 6. 22:02
1/6 anonim válasza:
Pázmány mérnökinfó?? valszeg röhej abban a suliban az adott szak..
2/6 A kérdező kommentje:
miért is lenne röhej?
2016. jún. 6. 22:19
3/6 anonim válasza:
mondjuk mert a pázmány alapjában véve nem épp mérnöki vagy informatikai profilú egyetem.. esélyes hogy okosabb lett volna mondjuk egy BME, Óbudai vagy Győri egyetem ha ebben az irányban gondolkodsz.
4/6 anonim válasza:
"mert a pázmány alapjában véve nem épp mérnöki vagy informatikai profilú egyetem.. "
- Mert pl. az ELTE az a proginfóval...
5/6 anonim válasza:
Csak az ELTE-n ott van a matematika, fizika szak. Proginfón sok matekos tárgy van, és azok közül sokat a TTK-s matek tanárok tartanak, illetve ott sokkal komolyabb szerintem az informatika kar. Ha választanom kellene én is a BME-t, Óbudait választanám ha mérnökinfóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!