Sok huszonéves van úgy, hogy nem tart sehol az életben?
Én még tervezgetem a jövőm, tanulok, képzem magam, már szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot is úgy két éven belül. Első fizetésemet következő hónapban fogom megkapni. Nyáron lesz jogosítványom, ősszel végzek az alapképzésemmel egyetemen, egy év múlva pedig úgy tervezem hogy letennék egy angol felső fokút és egy német középszintűt év végén.
Rengeteg tervem van, meg nem érzem kilátástalannak a jövőm, sőt motivált vagyok és optimista, nálam azzal van a gond hogy amióta van ez a járványhelyzet a halogatás lett a legjobb barátom, most is miközben írok még az alvást is halogatom...
De nem vagyok tétlen, csak rosszul osztom be az időm, de nehéz változtatni, már túlzottan elkényelmesedtem.
nem keseregni kell rajta, hogy mid nincs, hanem tenni érte, hogy amit szeretnél, azt elérd. huszon évesen egyáltalán nem csoda, ha sehol nem tart valaki. a legtöbb huszon éves nem tart sehol. sőt a többség még csak azt sem tudja, hol szeretne tartani - vagy ha igen, akkor később fog csak rájönni, hogy mégsem azt akarja.
huszon évesen még nem is kell nagyon tartani sehol. a legtöbb huszon éves csak vetít róla, hogy ő mennyire tart valahol, de a többségük nem maga érte el, amivel büszkélkedik, hanem csak anyuci, apuci alájuk tette, amivel ők vetíteni tudnak.
az jó, ha vannak ambícióid és céljaid. ideje tenni érte, hogy 10 év múlva előrébb legyél, mint most vagy. de még ha ez sem sikerül, akkor se csüggedni kezdj, hanem inkább megoldást keresni, hogyan tudnál a jenleggi helyzetedből előrébb lépni, mik azok a dolgok, amiken javítani szeretnél, hogyan tudnád megtenni, mi tudna közelebb vinni a céljaidhoz!
Huszonéves vagyok, de ezek közül csak a munka van meg. Pénzem az előző kapcsolatom elvitte, kapcsolatom nincs, szociális élet? Jó lenne. :D
Azt, hogy hova tartok, még magam sem tudom.
Én csak élek, sz@rok mindenre.. 😁
Nem, ez nem teljesen igaz, vannak céljaim, vannak hobbijaim, csak gáz lapokat oszt az élet, most kicsit lazulok, nem görcsölök semmire! 😎 Munkám van, fedél van a fejem fölött, tervezem a jogsit, meg tanulni szakmát, csak még várok kicsit ezekkel, de van még időm! 😊
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!