Turi Tamás miért ennyire vallásellenes?
Honnan jött neki ez a nagy vallásellenesség? Semmilyen műszaki vagy természettudományos végzettsége nincs, illetve olyan sem, ami valláskutatásra irányulna, mégis megkérdőjelezhetetlennek állítja be a szavait. Sok videóban úgy nyilatkozik, mint ha teljesen egzakt dolgokat mondana, mint ha nem lehetne megkérdőjelezni.
https://www.youtube.com/watch?v=DdV7YHOoAyQ
"Nincs diplomám, se piacképes tudásom, de nem baj, mert legalább józan paraszti eszem van, büszkén megyek be este a gyárba"
Persze, mert a legtöbb embernek az van a fejében, hogy akinek nincs magas végzettsége vagy egy nagyon keresett szakmája az csak gyári szalagmunkás lehet. Arra nem gondolnak, hogy lehet vállalkozó is.
"Ja, bizonyára nagy részük vállalkozó."
Képzeld nekem nincs magas végzettségem, érettségim sincs. És egy családi vállalkozásban dolgozok. Tehát nem gyári munkás vagyok. Akkor kelek fel amikor akarok és napi 3-4 óra könnyü munkával megkerestem 200 ezret havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!