Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Turi Tamás miért ennyire...

Turi Tamás miért ennyire vallásellenes?

Figyelt kérdés

Honnan jött neki ez a nagy vallásellenesség? Semmilyen műszaki vagy természettudományos végzettsége nincs, illetve olyan sem, ami valláskutatásra irányulna, mégis megkérdőjelezhetetlennek állítja be a szavait. Sok videóban úgy nyilatkozik, mint ha teljesen egzakt dolgokat mondana, mint ha nem lehetne megkérdőjelezni.

https://www.youtube.com/watch?v=DdV7YHOoAyQ

2021. márc. 28. 11:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Nincs diplomám, se piacképes tudásom, de nem baj, mert legalább józan paraszti eszem van, büszkén megyek be este a gyárba"

Persze, mert a legtöbb embernek az van a fejében, hogy akinek nincs magas végzettsége vagy egy nagyon keresett szakmája az csak gyári szalagmunkás lehet. Arra nem gondolnak, hogy lehet vállalkozó is.

2021. aug. 18. 14:22
 22/24 anonim ***** válasza:
ja, bizonyára nagy részük vállalkozó.
2021. aug. 18. 14:53
 23/24 anonim ***** válasza:

"Ja, bizonyára nagy részük vállalkozó."

Képzeld nekem nincs magas végzettségem, érettségim sincs. És egy családi vállalkozásban dolgozok. Tehát nem gyári munkás vagyok. Akkor kelek fel amikor akarok és napi 3-4 óra könnyü munkával megkerestem 200 ezret havonta.

2021. aug. 20. 16:30
 24/24 anonim ***** válasza:
olyan helyen és időben nevelkedett ahol egyik szülő sem volt vallásos, és többre tartja a tudományosan igazolt dolgokat mint az emberek által kitalált vallásokat. de nem csak azzal sezmben ilyen, ugyanúgy nagy ellenzője a különféle összeesküvéselméleteknek, a mindenféle csodaszerek gyógyító kuruzslások, szóval csak földhözragadottabb nézeteket vall
2023. aug. 23. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!