Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Turi Tamás miért ennyire...

Turi Tamás miért ennyire vallásellenes?

Figyelt kérdés

Honnan jött neki ez a nagy vallásellenesség? Semmilyen műszaki vagy természettudományos végzettsége nincs, illetve olyan sem, ami valláskutatásra irányulna, mégis megkérdőjelezhetetlennek állítja be a szavait. Sok videóban úgy nyilatkozik, mint ha teljesen egzakt dolgokat mondana, mint ha nem lehetne megkérdőjelezni.

https://www.youtube.com/watch?v=DdV7YHOoAyQ

2021. márc. 28. 11:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Turit az az indokolatlanul eltúlzott és ocsmány tájszólása is még hiteltelenebbé teszi.
2021. aug. 16. 19:06
 12/24 anonim ***** válasza:
A tájszólása tetszik nekem a legjobban. Én meg Zalai vagyok és büszke vagyok rá. És úgy "beszílek, hogy bótba vótam és meggyüttem, hunn vótá"
2021. aug. 16. 21:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvencem, hogy kiakad, ha trollkodnak a Facebook csoportjában, csak neki lehet igaza, ő a tévedhetetlen, közben meg ő is ugyanazt csinálja, odaböfög mindenhova. Hányinger a pali, látszik, hogy nem egy tanult ember.
2021. aug. 17. 17:54
 14/24 anonim ***** válasza:

"Hányinger a pali, látszik, hogy nem egy tanult ember."

Miért te talán tanult ember vagy te okoskodó??

2021. aug. 17. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
14. A bunkó stílusodat tartsd meg magadnak, vagy anyádnak. Suttyóknak nem fogok válaszolni. :)
2021. aug. 17. 19:07
 16/24 anonim ***** válasza:

"A bunkó stílusodat tartsd meg magadnak, vagy anyádnak. Suttyóknak nem fogok válaszolni"

Na látod ennyi a te értelmed. Sokan leszólnak másokat, hogy nem tanult ember, közben a fikázónak meg érettségije sincs.

2021. aug. 18. 13:02
 17/24 anonim ***** válasza:
16. Taníts, mester! XD
2021. aug. 18. 13:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyébként az, hogy ki milyen értelmes és tájékozott az nem attól függ, hogy hány évig ült az iskola padban. Lehet valaki intelligens diploma és érettségi nélkül is.
2021. aug. 18. 13:13
 19/24 anonim ***** válasza:

"közben a fikázónak meg érettségije sincs."

:DDD

ez kb. olyan, mint amikor szerencsétlen Czibók rajongói azzal áltatták magukat, h a trollok mind 14 évesek. az sem zavarta őket, h ezek a trollok amúgy kifogástalan helyesírással rendszeresen kijavították a mesterük tárgyi tévedéseit/durva nyelvtani hibáit.

vmiért a trash-ért rajongók nagyon dühösek azokra, akik magasabbra teszik a lécet, és esnek hanyatt iylen Turi-féle félművelt proliktól.

2021. aug. 18. 13:19
 20/24 anonim ***** válasza:

"Lehet valaki intelligens diploma és érettségi nélkül is."

elvileg igen, csak mondjuk nem sok ilyennel találkoztam. Turi meg pont jóval tájékozatlanabb és egyszerűbb, mint az átlag egyetemista.

még angolul sem tud normálisan.

ha rosszindulatú lennék, megemlíteném, h ezt a kijelentés is inkább önáltatásnak tűnik nekem:

"Nincs diplomám, se piacképes tudásom, de nem baj, mert legalább józan paraszti eszem van, büszkén megyek be este a gyárba"

2021. aug. 18. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!