Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » EUTANÁZIA Mi a véleményetek?

EUTANÁZIA Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

Miért nem csinálnak ilyet, és kötik komoly mentális vizsgálathoz?

Érvek, ellenérvek?

(Nem arra gondolok hogy 14éves Julist elhagyta a Józsika és érvágás helyett ezzel fenyegetőzik, hanem valaki konkrétan csak szeretné ,mint (más egyéb magánorvosi) szolgáltatást igénybe venni.

[Jól vagyok, csak filozofálok]

2021. márc. 26. 17:03
1 2 3
 21/22 Manócska1 ***** válasza:
100%
szerintem az embernek is legalább annyi joga van,hogy ha már csak szenved beadjanak neki egy altató injekciót mint az állatoknak
2021. okt. 3. 10:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Nagyon eutanázia ellenes voltam, mert az első elaltatott kutyámat legzesbenitozta az orvos altatás nélkül. Ennek ellenére egy kutyám kivételével, végül mindet elaltattam. Képtelen voltam kivárni a végét, amikor már a kutya sírt kérve, hogy segítsek, de nem vették fel a telefont az ejjel-nappali allatfuvarozo cégek, hogy eljussak egy allatkorhazba és elaltassak azonnal, azon az éjszakán egy csomó hajszálam ősz lett. Egy embernek meg annyi kegyelem se jut, mint az én kutyaimnak, akiket egy kivételével mind későn alattam el. Viszont nem hiszek abban, hogy ez sima elalvás. Ilyenkor műtéti altatásban ugyan, de valami borzalmas történik a testben, nem tudom pontosan mi, szívroham vagy légzésbénulás, de azt senki nem tudhatja, hogy a műtéti altatásban, a külvilág felé lebénulva mit érez mindebből az állat. Én ezért sem hozom meg könnyen a döntést. Biztos vagyok benne, hogy nem csak elalvás.
2021. okt. 4. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!