EUTANÁZIA Mi a véleményetek?
Mi a véleményetek róla?
Miért nem csinálnak ilyet, és kötik komoly mentális vizsgálathoz?
Érvek, ellenérvek?
(Nem arra gondolok hogy 14éves Julist elhagyta a Józsika és érvágás helyett ezzel fenyegetőzik, hanem valaki konkrétan csak szeretné ,mint (más egyéb magánorvosi) szolgáltatást igénybe venni.
[Jól vagyok, csak filozofálok]
10 - szóval ha egy boldogságra képtelen ember aki fizikálisan teljesen ép , csak nem akar tagja lenni a társadalomnak az nem komoly?
Értem itt azt, hogy neked lehet hogy nem, de neki...
Vagy egy idős néni aki nagyon vágyik már a megboldogult férje mellé mert már élt eleget, de egészséges a "szokásos" csípőfájdalmat leszámítva?
Vagy inkább úgy kérdezem, hogy miért nem támogatod, ha nem lenne olyan oka, amit írtál? Mi az ami belefér még , mi az ami már nem ?
( Csak kíváncsi vagyok, mindenkinek saját véleménye van, nem kell piros x-et nyomkodni, mert valakié más mint a tiéd! Itt nincs jó vagy rossz válasz! )
Támogatom
Egy rokonom szoc intézetben dolgozik, van olyan beteg akinek húsevő baktériuma van, rohad szét az egész ember.
Ilyeneknél kegyelem lenne a halál
Én komoly betegség esetén támogatom. A háziállatokat elaltatjuk, hogy ne szenvedjenek, az embernek meg nem adjuk meg ezt a lehetőséget.
Láttam anyai nagyapámat haldokolni az utolsó pár hónapjában, várta a halált, WC-re sem tudott kimenni, annyira leépült.
Egyik nagybátyám stroke miatt 3 hónapig volt lélegeztetőgépen, már az első hónapban megmondták az orvosok, hogy nem tudják visszahozni, nem kommunikált, nem volt magánál, de nem kapcsolhatták le a gépet, meg kellett várni, hogy az immunrendszere magától épüljön le. Tudtuk az elején, hogy temetés lesz, csak azt nem, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!