Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tudom én vinni a kutyáma...

Miért tudom én vinni a kutyámat pórázon, a sz@rt utána ősze szedni más pedig nem?

Figyelt kérdés
Mostmar nagyon kezd elegem lenni az olyan kutyás okból akik lakott területen belül se pórázon nem tudják vinni a kutyajukat, teszek rá nagyban és magasról, hogy lábához hívható e!!! A másik az, hogy nekem bokáig gazolnom kell a kutya szarban mert arra sem képesek, hogy le hajoljanak és ősze szedjek maguk után? Ha merek szólni neki még neki áll feljebb!!! Zsebre tett kézzel ősze vissza szarjak a házam előtt a füvet, ősze vissza rohangálnak, de nekem fél kell vennem. De ő csak játszana. Hát ez engem nem érdekel!!! N
2021. márc. 17. 09:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Zsebre tett kézzel mennek a kutya után '
2021. márc. 17. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te kulturált vagy, de nem mindenki az. Ez van.
2021. márc. 17. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

A szar engem is zavar.

Az nem, ha nincsenek pórázon és odafutnak. Én is imádom a kutyákat, és a kutyám is jól szocializált, minden kutyával jól kijön, örül ha játszhat.

Viszont az elképesztő hogy otthagyják a szart. Nálunk van végig a Duna mentén egy hatalmas füves rész ami nincs elkerítve, de ki van jelölve helyi futtatónak. Azt gondolná az ember hogy aki oda jár, az figyel arra hogy összeszedje a kutyája után, de nem. Lépten-nyomon kerülgetni kell. Csak az az érdekes hogy ezek az emberek szintén nap mint nap odajárnak, ahogy mi is. Őket nem zavarja hogy meg kell jegyezni hogy hova ne lépjenek? Észben tartják hogy tegnap itt hagytunk egy csomagot, azelőtt meg ott, tehát oda nem lépünk?

A legdurvább mikor a szemem láttára csinálják. Szarik a kutyájuk és látják hogy mások is vannak ott, mégis meg merik tenni hogy nem szedik fel, csak tovább mennek.

Persze emellett van sok rendes kutyás is, akiket látom felszedni.

2021. márc. 17. 09:41
 4/10 A kérdező kommentje:
3# az enyém pici, és volt már rá precedens este sötétbe télen a semmiből ugrott elő egy keverék közép testű kutya épp hogy fel tudtam húzni a kutyám mert harapta volna. Én is meg ilyedtem!!! Nagyon elegem van a póráz nélküli kutyás okból pláne lakótelepen!!! Az se zavarta a nőt, hogy engem ősze ugrált a kutyája, úgy néztem ki mint aki elhasalt a sárban, szóvá tettem neki is... Csak játszana és ment tovább de vissza se hívta! És akkor ne zavarjon? Ha kint az utcán nem szedi ősze maga után akkor a lakásban ha véletlen betojik a kutya azt is ott hagyja?
2021. márc. 17. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

A póráz nélküli kutya sétáltatást én se szeretem. Ha az enyémen van, akkor tegyen a sajátjára is. Engem se érdekel, hogy mennyire szófogadó a kutyája, de ha elüti az autó vagy bármi baja esik akkor siránkozik.

Az egyik eset nem rég történt, hogy sétáltattam a kutyát és hallom, hogy mögöttem valaki fut. Egy kutya póráz nélkül, a gazdája több száz méterrel arrébb andalog. Alig bírtam elzavarni, a drága gazdája nem is szólt neki semmit hogy menjen vissza. Az ilyenek nagyon bosszantanak.

A másik, pedig ha olyan helyen végzi a nagy dolgát a kutyám, ahol a madár se jár én sem szedem össze. De mikor tudom, hogy nagy a gyalogos forgalom és kijárat füves terület, összeszedem. Sokan a környékünkön a járdára sz*ratja a kutyáját és ott hagyja.

2021. márc. 17. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

Az enyém is pici, de a legnagyobbakkal is szívesen eljátszik.

Azt meg már megtanultam hogy kutyázni játszós ruhában megyünk.

2021. márc. 17. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:

6 és ha munka előtt mentél volna le gyors pisire vagy mielőtt el mész otthonról és gyors le szaladsz vele?

Mellesleg az hogy támadja, nem is foglalkozik vele mit csinál már ott nagy gondok vannak.

2021. márc. 17. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

Akkor utána gyorsan átöltözök, két perc az egész.

Amúgy ha gyors pisire megyünk akkor nem megyek a futtatóra, nálunk a városban nincsenek póráz nélkül a kutyák, ott nem ugrálnak rám.

2021. márc. 17. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Sok sajnos az ilyen gazdi... Engem is bosszant nagyon. Viszont rengeteg a kóbor kutya is, azok meg aztán tényleg kontrollalatlanul hagyják a taposó aknát
2021. márc. 17. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

A sok póráz nélküli kutyás miatt én is meggondolom, hogy elinduljak-e sétálni a kutyáimmal (3 kutyát viszek egyszerre), de ennél jobban zavar a nyitva hagyott kapun kirohanó, szocializálatlan, agresszív kutya.

A kutyaszar engem is zavar, de nálunk inkább kóbor kutyáktól származnak.

2021. márc. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!