Lány vagyok és fura érzés heréltetni vinni a kutyámat.Lányok ezt hogy éltétek meg mikor dokinál voltatok?
Most lett szerintem kamasz csak neki más lesz a sorsa mint a kamaszfiúknak.
Már észrevettem hogy sokszor előjött a kukaca.
De pár hete találtam fehér foltokat a lakásban (sperma) pár napja a cipőm volt tiszta fehér.
Barátnőmnek elmondtam azt mondta ő is akkor vitte kiherélni a kutyust mikor ilyeneket csinált.
Csajok ti meghagytátok neki vagy nyissz volt?
20 év alatt fura, "felnőttebb" fejjel nem lesz különösebb dolog, csak maga az, hogy sajnálja az ember szegényt attól függetlenül.
Hidd el kb. 20 éven felül nem lesz már kellemetlen érzés, inkább sajnálni fogod.
De amúgy jobban jár, nyugodtabb lesz mindenki, főleg ő ha kikasztrálják.
Befejezte a növést a kutya? Még növésben lévő kölyköt nagyon nem ajánlott ivartalanítani.
Lelki oka nekem sosem volt. Pontosabban mégis: halt már meg kutyám emlődaganatban közel 15 éve (mikor még nem volt gyakori a műtét), ami megelőzhető lett volna ivartalanítással.
Az ivartalan kutyák is pont úgy játszanak, futkosnak, dolgoznak, boldogok, mint az ivarosak. Egyedül csak a szaporodási ösztön hiányzik.
Már látni a mínuszoltatásból, valaki nagyon unatkozik.
Nem baj, túl hamar meglenne az 5. szint, unalmas lenne GYIK-ozni...
En ha nem ivartalanittattam volna a behemot KAJomat, ember es allat is veszelyben lett volna, en meg tizenevig jarkalhattam volna birosagra.
Hobi kutyanak semmi szuksege a tokeire!
Kozben azert ne felejtsuk el, hogy ha a kutya eredeti falka eletet nezzuk, ott sincs szuksege a ivaroskodasra, hiszen csak egy falkavezer van a bandaban, a jogert pedig meg kell kuzdeni.
Vadsagra csak annyit reagalnek: az ivartalanitott KAJom sosem fog kezdemenyezni, de ha kikezd vele egy ivaros amstaff, siman megoli gondolkodas es a tokei nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!