Elektromos nyakörv milyen érzés?
Fokozattól is függ, de nem vészes.
Nem arra van, hogy megsüsse a kutyát, hanem "hé, vedd észre magad" csípés.
2es váloszoló, kijavítva:
...De magadon!
#1 vagyok, nyugodtan ki lehet próbálni. Sőt, érdemes, ha már az ember a kutyáján akarja használni.
Nem a 220 fog megcsapni, nem robban fel a karod, hanem csak egy kisebb sokkot fogsz érezni.
Nem olyan, mint egy sokkoló :D
Mukodik es kimondottan hatasos, de egy szemetseg.
"Apró sokk èr, semmi különös" aki ilyet mond az vagy elektromos nyakorv kereskedo, vagy soha nem probalta ki magan: kimondottan kellemetlen (olyan mint egy villanypasztor ... odavag rendesen).
En is akartam venni (meg ma is szandekomban all), mert egy hatalmas ivaros kan Alabai-m van, de az oktatonk lebeszelt rola. Elfogadtam. Inkabb gyurjuk az iskolat (amugy is szeretunk oda jarni) es penzbe se kerult meg csak az oktato eszrevette rajtam a lelkesedest es imadja a KAJ fajtat, tehat barati alapon segit a kutya neveleseben.
"Nem olyan, mint egy sokkoló" ... de pontosan olyan mint a sokkolo, csak mivel messze vannak az erintkezok ezert nem huz le ivet.
Kiprobaltam magamon ... biccnek jo volt, mert rohogott mindenki korulottem (kinomban en is), de inkabb kihagynam legkozelebb (es a baratommal sem tennek ilyet).
Viszont az teny, hogy gyors eredmenyt lehet elerni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!