Ha az USA-ba költözök, hogyan tudom magammal vinni a kutyámat, hogy minden akadálymentesen menjen?
Egy közepes méretű keverékről van szó, rendszeresen oltva, vezetve van a kiskönyve.
És a kutyának milyen papírokat kell elintézni, hogy beengedjék? Mármint az egy dolog, hogy megvizsgálják, hogy nem beteg-e, meg kell repjegy a kutyának, de más nem kell az oltási könyvön kívül?
Nem igazán tudok erről információt, és nem is találtam olyat, ami konkrétan a költözéssel kapcsolatos. Csak annyit tudok, hogy a légitársaságnál meg kell érdeklődni, hogy felvihetem-e.
Egész pontosan Los Angelesbe költöznék, már találtam sok olyan bérelhető lakást, ami kutyabarát, már csak a beutazás kutyával kérdéses. Nekem a zöldkártya is el van intézve, azzal sincs probléma.
Ja és még annyi, hogy a kutyám oltási kiskönyve magyarul van. Azzal kell valamit kezdeni?
Ne csak az elejét olvasd el!
#1 köszönöm!
#2 persze, ez az egész a vírus után lenne, nem most. Csak időben utána szeretnék járni
ma 20:59
Nem látok bele az életedbe. ( Szerencsére. Nem is érdekel.)
Nem is írtam semmit az életedről.
Én csak erre az egy, konkrét troll kérdésre reagáltam.
Akinek esélye van kiköltözni, annak már vannak ilyen alapvető ismeretei, és vannak ismerősei, akik ezt elmagyarázzák neki, nem itt kérdezősködik. Vagy megkérdezi a követségen, ahol a vízumát intézi.
Nem kell egyből azt feltételezni, hogy troll a kérdés. Ha meg nem tudsz érdemi hozzászólást írni ami a kérdés témájával kapcsolatos, akkor csak menj el felette.
De nem is értem hogy honnan jön a feltételezés. Csak szabadidőmből írok ki kamukérdéseket? Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!