Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha visszamehetnetek 1 évet az...

Ha visszamehetnetek 1 évet az időben (amikor az egész karanténban maradás elkezdődött) mit csinálnátok másként?

Figyelt kérdés

Pl. Elkezdhettetek volna edzeni/egeszsegesen elni es valoszinu mostanra mar top testetek lenne.

Vagy elkezdhettetek volna valami nyelvet tanulni.

Esetleg meditalni, es egy teljesen mas szemelyisegkent visszaterni a “vilagba”.

En pl. A fogszabalyzomat egy evvel ezelott kezdtem volna el, akkor mostanra mar gyonyoru mosolyom lenne.... most viszont csak 1 hete tettek fel...

2021. márc. 14. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Elköltöztem volna egy olyan helyre, ahol nincs ez a rémálom.
2021. márc. 14. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Még több wc papírt vettem volna. :)
2021. márc. 14. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem felesleges azon meditálni, hogy mi lett volna, ha... én mindenesetre vettem volna egy repjegyet Hawaii-ra, vagy valami hasonlóan karibi, egzotikus helyre, eladtam volna itthon, Magyarországon mindenemet, és mindenképpen tenger, illetve óceánparton, karibi körülmények között vészelném át ezt a rémálmot... úgy talán egy szikrával jobb, mint a szürke időjárásban, hidegben, Magyarországon.
2021. márc. 14. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom, mert akkor év elején valamivel szívtam, így azt érzem, nekem hót mindegy már, mert semmi sem jó az én világomban. Semmi sem.
2021. márc. 14. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ki az az őrült spanyol, aki lepontozza a válaszokat egy ilyen totálisan szubjektív kérdésre? Ez nem egy olyan, objektív kérdés, amire egyetlen helyes válasz létezik, mint mondjuk, hogy Ki Magyarország miniszterelnöke?

Nyilván rengeteg felhasználó van a Gyakorin, ki így él, ki úgy, én a szerkesztők helyében - ha már van az oldalon moderáció - az ilyen szubjektív kérdések válaszadók általi pontozhatóságát le is tiltanám...Egész egyszerűen azért, mert ahányan vagyunk itt, szinte annyi féle ember van...

2021. márc. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!