Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti miért keltek fel nap mint...

Ti miért keltek fel nap mint nap? Mi az, ami hajt titeket?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, miért gondoljátok azt, hogy érdemes élni, mi az, ami motivál titeket, reményt ad. Minden nap gondolkodom hasonlókon, de érdekelne, más emberek mit gondolnak erről.

Köszönöm a válaszokat

2017. jan. 10. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A megszokas miatt
2017. jan. 10. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert kell. El kell menni dolgozni. Amit olykor szeretek, máskor meg nem. De hát hozzá tartozik az élethez, mert kell a pénz meg az elfoglaltság.

Egyébként meg mindig van, amit várok. Egy utazás, egy kirándulás, egy ünnep, egy színházi előadás, egy hangverseny, vagy akár egy egyszerű hétvége kettesben a párommal.

Meg én mindig is kíváncsi voltam/vagyok, hogy mi lesz 5-10-15 . . . év múlva.

2017. jan. 10. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A rövid és hosszútávú terveim indítanak el és az hogy nem engedhetem meg magamnak hogy ellustálkodjam az időm mert az szembe ütközik a hosszútávú tervemmel.

Hosszútávon: Egyetem majd tanári karrier és jó anyagi/élet körülmények megteremtése és fenntartása. Család, barátok, szerelem nem érdekel Asszoc és antiszoc vagyok

Rövidtávon meg perpill venni akarok egy új gépet meg egy telefont.

#foreveralone

2017. jan. 10. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt a motorozás éltet, és abban reménykedek hogy egy olyan csajba futok bele aki pont az esetem.
2017. jan. 10. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért hogy egy nappal is közelebb legyek a célomhoz, ami nálam a családalapítás.
2017. jan. 10. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Például, hogy eltartsam a hasonló kérdéseken morfondírozó " kölkömet"...

Szerintem sok fiatal jó dolgában már szenved-nincs jövőképe-vágyai...A szülők meg beleesnek abba a csabdába, hogy még többet-jobbat adjanak neki-hátha boldog lesz! ...

Harmonia megteremtése a célom, régen ment is -de a lelked és teljes szíved sem elég ha az a bizonyos "porszem"-oda került a gépezetbe (ha bármely családtagod nem érzi magát jól a bőrében.)

Aki igazán akarja,tud változtatni önmagán-máson sajnos nem!

2017. jan. 10. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
A gyerekemért és a kutyáimért. Ha ők nem lennének, már rég feladtam volna. Egy időben listát írtam, kik azok akik miatt nem adhatom fel az életet. Azt gondoltam, majd ha elfogynak (értsd: meghalnak), én is meghalhatok. De az az igazság, hogy a listára új emberek, új kutyák kerültek, akik valahogy bekeveredtek az életembe. Mindig lesz egy kutya valahol egy lánc végén vagy egy eldugott kennelben egy menhelyen, akiért érdemes lenne folytatnom. Az a helyzet, hogy saját magamért nem csinálnám.
2017. jan. 10. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:
#7-ez nagyon-nagyon szép.
2017. jan. 10. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezen sokat gondolkodom én is...

Engem úgy neveltek, hogy a feladataimat lássam el mindig. Így ha máról holnapra még maradt feladatom (mert olyan hosszú a folyamat), akkor már késztetést érzek arra, hogy másnap is lesz "értelme" felkelni. Máskülönben feladtam volna már rég, mert amúgy nincs miért, kiért felkelni...

2017. jan. 10. 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem inkább szomorú, amit a 7-es írt. :(

Aki csak másért kel fel, az nem boldog.

2017. jan. 10. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!