Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van ilyen semmirekellő emberne...

Van ilyen semmirekellő embernek munka mint én?XD

Figyelt kérdés

Ne kelljen emberekkel foglalkozni, lehetőleg találkozni sem. Ne legyen megterhelő se agyilag se fizikailag. Mondjuk nekem csak fizikailag lehet megterhelő mert agyam nincs na mindegy. Szóval ne otthon kelljen ücsörögni hanem máshol, jó ha van ablak mert ott szoktam nézelődni iskolás korom óta.

Na jól van befejeztem xd De komolyan ilyen semmilyen fos munkát tudtok?

2021. márc. 11. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Anyu eltart úgyis, minek akarnál dolgozni?
2021. márc. 12. 07:39
 12/16 Morzsi007 ***** válasza:
78%
Sok ilyen emberrel találkozok a munkahelyemen. Mindenhol vannak. Elismerésem az őszinteségedért, ezt nem mindenki vállalja be. :-D
2021. márc. 12. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
12 egy névtelen oldalon nagyon néz őszintének lennie..
2021. márc. 12. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Úszómester voltam, ott figyelni kell, ha mélàzol, és valaki megfullad mész a rácsok mögé, nem ajánlom neked.

Vagyonőr munkàt ajánlom, vagy valami szar cégnél lehetsz építőipari segédmunkás, ahol elég a lapátot támasztani, és ezért cserébe van hol aludnod (mert általában a fizetést ilyen helyen csak szóban ad a főnök, sőt megegyeztek feketén, és így simán benyeli minimum egy havi béred, ha hülye vagy akkor többet).

2021. márc. 15. 03:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Úszómester se leszek, mert aki először megfullad az én leszek.

Na mondjatok már valami szar munkát nekem xd

2021. márc. 16. 18:45
 16/16 Morzsi007 ***** válasza:
😁. Humorod az van.
2021. márc. 16. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!