Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért feszengnek...

Egyesek miért feszengnek mindig egyenruhában?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon nem tetszik! Nem erről kellene, hogy szóljon a szakma. Rengetegszer láttam azt is, amikor utaztam hazafelé, hogy egyesek katonaszerkóban szelik végig a várost. Azt ne mondja már nekem senki, hogy nem bírt átöltözni! Ugyanúgy a rendészeti iskolába járók is, állandóan abban feszengenek a pályaudvarokon. A mentők is nagyon sokszor a két hete bekerült tudatlan senkiházik már pirosban feszengenek a facebookon! Én az ilyeneket úgy megverném, ha tehetném csak nincs kedvem börtönbe menni. Én jómagam is mentőtiszt vagyok, és nekem ez nagyon unszimpatikus, főleg a tini lánykák szoktak nagyon nagy (hősök) lenni facebookon is. Egyszer ezért valakit úgy állba fogok csapni, hogy eltörik az álla! Nem igaz, hogy nem lehet szankcionálni az ilyeneket! A sok nyomorék lejáratja a szakmát a primitívségével!

#egyenruha, hivatás
2021. márc. 11. 14:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, kiírtad a kis problémádat. És most igazából mit is vársz? :D Valószínűleg ha olvassa egy "feszengő" egyenruhás, az pont nem a te véleményedtől fog másképpen viselkedni. Az ellenvéleményre pedig nem hallgatsz, zsigerből utasítasz vissza mindent. Így mi értelme a kérdésednek?
2021. márc. 11. 16:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt ilyen ideges vagy, hogy viselkedsz vajon a betegekkel? Pedig oda kell türelem.
2021. márc. 11. 16:26
 23/27 anonim ***** válasza:
2021. márc. 11. 16:37
 24/27 anonim ***** válasza:
96%
Sokat fordult a világ? Szerintem nagyapáink idejében még inkább divat volt az egyenruhában pózolás. Mindenkiről, aki katona volt, készültek egyenruhában "feszítő" képek. ("Feszítő", és nem "feszengő", az ugyanis pont az ellenkezőjét jelenti, mint amit a kérdező mondani akar.)
2021. márc. 11. 17:37
 25/27 anonim ***** válasza:
95%
4 éve is ezen kattogtál? Te tényleg beteg vagy.
2021. márc. 11. 17:52
 26/27 anonim ***** válasza:
95%

"igazam van"

Mármint miben? Hogy téged ez zavar? Abban biztosan igazad van, hiszen nyilván jól tudod hogy mi a saját véleményed a dolgokról, de ez mit bizonyít? Attól még továbbra is csak egy magánvélemény.

2021. márc. 12. 11:56
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem, hanem abban van igazam hogy nem hivalkodásra való!
2021. márc. 13. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!