Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt hogy nem...

Miért hiszik azt hogy nem megyünk már vissza egyetemre a félévben?

Figyelt kérdés
Nem most, de 1 hónap és 3 millió beoltott. A veszélyeztettek be lesznek oltva, onnantól kezdve mindegy a fiatalok elkapják e vagy sem, mert max egy kis láz, köhögés fog jelentkezni. Valószinüleg kinyitják az iskolákat, egyetemeket is, kivéve ahol erőltetik a távoktatás fenntartását.

2021. márc. 10. 20:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29%

Tudod aki tényleg tanulni jár az egyetemre az azért itthonról is tanul és nem csal mindenárom vizsgán meg zh-n.

Képzeld én kibírom az egyetemet anélkül is, hogy bulizni járnék meg lerészegednék minden héten. Nekem nem a csalás az előny a távoktatással, hanem például, hogy szakdolgozat írás mellett sokkal jobb így az időbeosztásom, mert nem kell napi szinten órákat azzal töltenem, hogy az egyetemi épületek között és a kollégium között mászkálok és így dolgozni is jobban tudok az egyetem mellett, sokkal jobban ki tudom pihenni magam, így megvan mondjuk az a lehetőség is, hogy felvedd az órákat és később vissza tudd nézni, és ezek csak hogy pár példát mondjak.

Tudom, hogy pár szakon, ahol a gyakorlati órák nem megoldhatók online ott gond van,de akkor maximum ezeken a szakokon kellene újranyitni és bepótolni a gyakorlati órákat és már azzal is kevésbé lenne minden leterherve mint egy teljes újranyitással. Az én szakomon teljesen jól működik minden online.

2021. márc. 17. 08:49
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem lehet csalni, megvannak a módszereik, ne izgulj!
2021. márc. 17. 17:15
 33/33 anonim ***** válasza:
50%
#32 Csukott szem?
2021. márc. 17. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!