Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt hogy nem...

Miért hiszik azt hogy nem megyünk már vissza egyetemre a félévben?

Figyelt kérdés
Nem most, de 1 hónap és 3 millió beoltott. A veszélyeztettek be lesznek oltva, onnantól kezdve mindegy a fiatalok elkapják e vagy sem, mert max egy kis láz, köhögés fog jelentkezni. Valószinüleg kinyitják az iskolákat, egyetemeket is, kivéve ahol erőltetik a távoktatás fenntartását.

2021. márc. 10. 20:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem kiabálnám el, új "mutáns" vírus miatt még hónapokig ellehet tolni.
2021. márc. 10. 20:32
 2/33 anonim ***** válasza:
67%

"mindegy a fiatalok elkapják e mert max egy kis láz, köhögés"

Ez sajnos már régen nem így van.

És a 3.000.000 (kétszeresen) beoltott se lesz meg csak úgy.

2021. márc. 10. 20:33
 3/33 anonim ***** válasza:
63%
Igaza van a kérdezőnek, nem hiszem miért vesznek rá mérget az emberek. Szerintem elég nagy esélye van, foleg hogy mondtak is meg felev elejne a professzorok, ugyhogy en ugy keszulok hogy megyek
2021. márc. 10. 20:46
 4/33 anonim ***** válasza:
24%
nem tudom*
2021. márc. 10. 20:46
 5/33 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk egyertelműen arra készül mindenki, hogy marad a digitális oktatás nyárig. A kulfoldi diakok mar hazautaztak par hete vegleg. Ősztől, ha nem üt be valami akkor személyes. Esetleg Juniusban elmegyunk a diákokkal egy-két field tripre.

Üdv: egy egyetemi tanár

2021. márc. 10. 20:52
 6/33 Metionin ***** válasza:
82%

Mert az nem annyiból áll, hogy visszamegyünk. Újranyitni a kolikat, a diákoknak újra albérletet keresni stb. időbe telik és van az az időtartam amire már nem éri meg. Sokaknak a családja is bajban van a vírus miatt és nem tudják nekik finanszírozni a lakhatást. Nálunk is mindenki úgy készül, hogy vizsgaidőszakig már online lesz és max ősztől személyes.

(szintén egyetemi tanár)

2021. márc. 10. 21:05
 7/33 anonim ***** válasza:
43%

Te is csak bulizni jársz az egyetemre, ugye?

KIZÁRT, hogy nyitni fog bármi is az egyetemen szeptemberig!

És tudod mit? Nekem nagyon jó így!

Mert én tanulok az egyetemen, s így nem megy el feleslegesen csomó időm!!

2021. márc. 10. 21:24
 8/33 anonim ***** válasza:
81%
Te tényleg egyetemre jársz ennyi aggyal? Április hetedikéig nincs jövés-menés, utána arra az 1-2 hónapra már minek engednének vissza bárkit is?
2021. márc. 10. 21:30
 9/33 anonim ***** válasza:
91%

Mert a politikusok már egy éve arra játszanak, hogy bezárják az országot. Minden fityf@szt kitalálnak, hogy ne élhessük a normális életünket.

Április 7.-én megint meghosszabbítják a lezárásokat "csak két hétig", "csak egy hónapig", aztán május 7.-én, majd júni. 7-én nyári szünetre megy a vírus, hogy Lölő balatoni vendéglőiben vehessük a 2500 Ft-os lángost...

Így megy ez, nincsenek tévképzeteim.

20F

2021. márc. 10. 23:12
 10/33 anonim ***** válasza:
7%
#9 bocs, de idióta vagy, és tévképzeteid vannak. Ezt azért le kellett irnom mielőtt valaki komolyan vesz. Minden országban ez van szinte, napi szinten egyeztetek kulfoldi partnerekkel es partner egyetemekkel is, pontosan tudom hol mi a helyzet. Raadasul a helyzet nalunk az egyik legrosszabb az EUban.
2021. márc. 11. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!