Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik félnek a virustól azok...

Akik félnek a virustól azok miért nem félnek a vakcinatól?

Figyelt kérdés

Sokkal veszelyesebb.

Azért mert a tv nem kampanyol ellene?

2021. márc. 9. 21:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten mindenre találsz bizonyítékot és mindennek az ellenkezőjére is.
2021. márc. 10. 04:39
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az igazság, valahol a kettő között van. Mind két tábor hangos és tájékozotlan nagyrészt. Egyik tábor sem veszi figyelembe a másik tábor érveit, ellenérveit, mert az konteo, vagy butaság. Aki sok helyről próbál tájékozódni és értelmezni is tudja az olvasottakat, az viszont össze van már zavarodva. Sok hazugság tettenérhető a különböző nyilatkozatokban világszerte, ezt sok helyen le is vezetik, összegyűjtik emberkék.

Én személyszerint várakozó állásponton vagyok, sosem kapkodtam semmiben és pánikolni sem szoktam soha.

Meg akarom várni, hogy jó sokan beoltassák magukat, meglátjuk mi lesz velük. Hogyan hat a vírus terjedésére, az újranyitásra stb. Kiváncsi vagyok, hogy hány hullám jön még és hányféle mutáns.

Arra is kiváncsi vagyok, mi lesz, ha nem "oltakoznak" elegen, milyen lépések várhatóak abban az esetben, az is beszédes lesz. Van egy szám, amit egy ismert ember kinyilatkoztatott még régebben, mi lesz, ha azt nem érjük el. Várok, figyelek. Nem állítok semmit és az ellenkezőjét sem. Mindenesetre lesz, vagy már van is egy ellentét az oltottak és a nem oltottak között és ez jó. Valakinek biztos.

2021. márc. 10. 06:37
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Hát inkább a vírust kapjam el, minthogy beoltsanak egy ki nem kísérletezett ismeretlen vakcinával, aminek most találgatják a mellékhatásait.
2021. márc. 10. 14:57
 24/33 A kérdező kommentje:

Hát az eszem megáll, hogy nem látják sokan a saját szemükkel mi megy ezzel sok lezarassal, Magyarország nevének és jogi dolgainak átírásával!

Mit kell ezen gondolkodni? Nem kell ide se konteo, se főmédia, a vak is látja h háború van!!!

2021. márc. 10. 23:01
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
Huha kérdező te olyan intelligens vagy.. Fogadok a harmadik szemedet is sikerült kinyitnod.
2021. márc. 10. 23:53
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne zavarjon, hogy más országokban is ez van.
2021. márc. 11. 06:36
 27/33 anonim ***** válasza:
71%

#16 Kórházban vagyok adminisztrátor és minden orvos beoltatta magát akit ismerek. Tudod kik nem oltatják be magukat? A facebook konteo hívők.

Ki is van agymosva akkor?

2021. márc. 11. 14:53
 28/33 anonim ***** válasza:
39%

Az orvosok régen a cigerattára is azt mondták, hogy egészséges. Majd eléd tolok egy szakembert aki szerint egészséges szart enni, és te már aznap vacsorára megeszed. Vicc. XD talán az orvosok még több baromságot olvasnak róla, mert a munkájuk része.

Ez a sok gyökérség miatt apám egy kopár faluban köztéren már paranoiásan teszi fel a maszkot annyira fél, közben rendőr se volt már tíz éve errefelé.

2021. márc. 11. 20:42
 29/33 A kérdező kommentje:
Orvosok le vannak fizetve! Tuti h nem oltattak be magukat csak papiron!
2021. márc. 11. 22:29
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

Ez a válasz minden nektek nem tetsző hírre, hogy lefizették az összes érintettet? Csak az hiteles, aki nektek tetsző híreket mond?

Ez tényleg olyan, mint egy vallás.

2021. márc. 11. 22:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!