Éreztétek már azt huszon X évesen, hogy rettentően unalmas az életetek?
Ez a való világ!
Majd megszokod, ha nincs mákod a pasid majd elhagy, és majd egyedül tolod ugyan ezt.
Ha kifejezetten balszerencsésen alakul, akkor még közben lesz egy gyereked is, akit nevelhetsz majd egyedül
Hát úgy látszik sokan vagyunk így, én spec még egyedül is élek...
Nem az igazi..
26/F
Szerintem valami cél kell az életedbe. Mármint valami elég nagy ahhoz, hogy elhavazzon, de nem túl nagy, hogy ne tud szem elöl veszíteni. Lehet ez egy nyelv tanulás, főzés, rajzolás, könyvírás, valami új sport stb.
A legjobb, ha barátoddal találtok valamit pl elmentek táncolni vagy együtt megtanultok búvárkodni. Nagy világ, csak sokszor megfeledkezik róla az ember, mivel Mo. ez a standard.
A gyermekvállalással óvatosan. Manapság 80 év az átlag életkor. Nem biztos, hogy már huszonévesen ezzel kell "megtölteni" a napokat. Sok ilyen fiatal anyukat ismerek állandóan csak gyerekről beszél, már-már nagyobb részét képezi személyiségének mint önmaga.
És ezek az emberek itt felettem(nem mind) nem bírják elfogadni,hogy ami körülöttük van,az a saját felelősségük,és maguknak köszönhetnek mindent. Majd felháborodnak. De így van. Rájuk nem érdemes figyelni,ha házasságról van szó. Azokra kell,akiknek sikerült,és boldogok,ha arra vagy kíváncsi,hogy hogyan kell jól csinálni. :)
A körülmények okozatok,és nem okok. Ez tény. Ha a véletlenre bízod az életed,az olyan is lesz. Minden rajtad múlik.
Kérdező,ha jót akarsz,akkor tanulj amennyit csak tudsz. Ne csak IQ legyen,hanem EQ is. Mi érdekel téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!