Ismerrsz olyan nőt, akinek van valami rettentően undorító szokása?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi az?2021. márc. 5. 16:48
1/20 Sunshinedoll válasza:
Én ismerek nőket, akik - és ebbe sajnos én is beletartozok néha - akik férfiakkal randiznak. Blöe.
2/20 anonim válasza:
Hangosan, ferfiakat megszegyenito modon tudok bofogni, es meg buszke is vagyok ra. 🤷♀️
3/20 anonim válasza:
1. Ki kényszerít? Legyél leszbikus😁
4/20 anonim válasza:
#1 Nagyon remélem, hogy ez vicc. (Nő vagyok.)
5/20 anonim válasza:
Olyat ismerek a dj bobóra, ütemre tudott fingani.
Ember mikor megláttam el sem hittem hogy ez a nő ezt tudja csinálni.
Az a durva még így is alányaltam volna, igaz ez már a kiéhezett állapot miatt van.
6/20 anonim válasza:
Igen. Szeret alkoholizálni. Undorító mindkét nemnél, de nőknél főleg.
7/20 anonim válasza:
Drogozik meg k..álkodik a gyereke mellett. Konkrétan egy ilyen nőt ismerek...de undorító.
8/20 anonim válasza:
Most, hogy a #6 megemlítette, anyámnak a barátnője már az alkesz kategória, minden hétvégén seggrészeg, de hétköznap is iszik rendesen. Ahányszor átjön hozzánk, rendszeresen a kertünkben lévő fa alá hány. Van 2 kisgyereke, nagyon jó példát mutathat nekik.
Bár ha férfi lenne, ugyanúgy elítélném.
9/20 anonim válasza:
Ja, és anyám lassan 50 évesen random pasikkal kavar, akiket Anotalkról szedett össze, eddig háromról szereztem tudomást. Az egyik 19 éves, tehát csak 3 évvel idősebb nálam. 🤢
Apámmal még együtt van, ezért is undorító.
10/20 anonim válasza:
A nővérem belenyúl a fenekébe és megszagolja az ujját :D és ez nem vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!