Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit teszel ha egy idegen...

Mit teszel ha egy idegen leszólít az utcán?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis felmérés hogy mennyire kedves a mai társadalom. Segítesz neki ha egy idegen leszólít az utcán?

Ha ismerkedés céljából szólít le valaki szóba álsz vele?

2021. márc. 6. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Helyiek és külföldiek egyaránt rendszeresen leszólítanak. Segítek, kénytelen-kelletlen, elvégre civilizált vagyok, de rühellem, hogy mindig engem találnak meg. Tele az utca az emberekkel, én éppen szabad szemmel jól láthatóan zenét hallgatok, esetleg még eszem is, már csak a "mindenki hagyjon békén" futófény hiányzik a homlokomról, és pont akkor jön oda valaki útbaigazítást kérni. Miért tőlem?! Még nem tűnt fel, hogy úgy néznék ki, mint egy két lábon járó nemzetközi információs központ.

Tüzet nem adok, mert nem dohányzom, pénzt sem adok, mert nekem sincs, csalókkal nem állok szóba. Ismerkedési céllal szerencsére nem szoktak leszólítgatni, nem is díjaznám.

2021. márc. 6. 18:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mindig meghallgatom mit akarnak. De általában túl rossz emberek, hogy éltessem őket bármivel is.
2021. márc. 7. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!