Miért van hatalmas tömeg most az élelmiszer boltokban?
Figyelt kérdés
Nem zárnak be, árú is lesz, még most akartam bemenni de akkora tömeg volt bent, egy 50 ft-ost nem lehetett volna leejteni. Az ajtóból inkább visszafordultam. Nagy parkolója van a boltnak, 20 év alatt még sosem volt teljesen tele.2021. márc. 5. 11:37
21/23 anonim válasza:
Ajj b-zmeg ne már....megint tombolás van????
Én nem vagyok járványtagadó, betartom a szabályokat, de a felhalmozó barmok miatt nem tudtam hónapokig hozzájutni bizonyos tisztítószerekhez (ekcémás vagyok és csak bizonyos fajtát tolerál a bőrőm), kesztyűhöz (ekcéma miatt), és még sok más cucchoz.
Ma akartunk menni boltba, de én agyvérzést kapok eleve az emberektől, hát még amikor meglátom, hogy hypoval telivágott kosárral vigyorog és tizesével tömködi a kosárba az olyan cuccokat, maiket nem is használ később.
23/23 anonim válasza:
Elfelejtették az elmúlt időszakot a zemberek, hogy kajaellátás maradt akkor is, most is, nem kell beparázni, nem háború lesz, csak zárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!