Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van hatalmas tömeg most...

Miért van hatalmas tömeg most az élelmiszer boltokban?

Figyelt kérdés
Nem zárnak be, árú is lesz, még most akartam bemenni de akkora tömeg volt bent, egy 50 ft-ost nem lehetett volna leejteni. Az ajtóból inkább visszafordultam. Nagy parkolója van a boltnak, 20 év alatt még sosem volt teljesen tele.
2021. márc. 5. 11:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon remélem, hogy még érvényben van asz a szabály, hogy mindenből csak korlátozott mennyiséget lehet vásárolni, hogy jusson másnak is, mert ha a pánikolós tömeg már megint kifoszt mindent, én valakit felrúgok az utcán és elveszem a szarópapírját..
2021. márc. 5. 12:25
 12/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
37%
#4: a gyártók, pékek, raktári dolgozók, bolti eladók stb. meg majd nyomják 12 órában, betegen is, hogy vissza legyen pótolva, amit ti elharácsoltok, és így terjed köztük továbbra is a vírus. Nem veszitek észre, hogy ezzel a 2 hetes hülyeséggel csak rosszat csináltok?
2021. márc. 5. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlen birka dolgo, de ahol tobbb gyerek van nem mindegy , hogy napkozben otthon eszik e mindenki vagy sem. Mindenből több fogy, élelmiszer, tisztalkodószer, stb.
2021. márc. 5. 13:02
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Nah meg 5.-e van sokan mai nap kaptak/ kapnak fizut.
2021. márc. 5. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
25%

12, van hozzá elég intelligenciád hogy ne személyeskedj? Köszi.

Mellesleg én nem vásárolok. Egyáltalán.

Kb gyerekkoromban voltam utoljára boltban.

2021. márc. 5. 13:03
 16/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
82%

Nem személyeskedek, azokhoz intéztem a többes szám második személyt, akik úgy cselekednek. Márpedig az ország kb. fele ismét barom módjára vásárolja a lisztet meg a budipapírt, hogy aztán 2 hónap múlva kidobják. Értelmetlen pazarlás.

Akinek nem inge, ne vegye magára, úgyse stimmelne a méret.

2021. márc. 5. 13:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük hozzá azt is, hogy ma nagyon sok helyen fizetésnap van, és fizetésnap után még nem covidos időkben is megnőtt a boltokban a forgalom (sajnos ez is sok mindent elárul az ország helyzetéről).
2021. márc. 5. 13:10
 18/23 anonim ***** válasza:
74%
Azt sem ertem, hogy Magyarorszagon miert engednek be annyi embert egy uzletbe. Mindenutt megvan, hanyan lehetnek bent egyszerre, tobbi kint var. Es be is tartjak.
2021. márc. 5. 13:12
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
18-as, jaj, hát tudod, a multi nem lehet veszteséges egy napra se. De úszni, edzeni nehogy elmehessen az ember. Nyilván nem a magyar vállalkozásokat fogják megmenteni.
2021. márc. 5. 13:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Élelmiszerért. -Mi másért? :)
2021. márc. 5. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!