Miért van hatalmas tömeg most az élelmiszer boltokban?
Hihetetlen hogy vannak akik még mindig nem értik.
Ezek az emberek nem attól félnek hogy nem lesz nyitva a bolt.
Mivel zár az ország, és az az ajánlás hogy most két hétig ha lehet, senki ne menjen sehová, ezért vásárolnak be előre. Értelemszerűen azért, hogy a következő két héten ne kelljen boltba menni, és megpróbálják visszaszorítani a vírust.
Aki tud, otthonról dolgozik. Ha még felelős módon be is vásárol előre két hétre, hogy aztán ne kelljen naponta-másnaponta boltba mászkálni és emberek közé menni, akkor nem hülyének nézni kéne őket, hanem örülni hogy ők tesznek valamit azért hogy ne terjedjen annyira a következő két hétben.
tömegpszichózis....
pedig nem zárnak be az élelmiszerboltok.
De én tudtam előre, hogy ez lesz. :-DDD Ezért már tegnap bevásároltam hétvégére. De semmiféle halmozás, vagy készletre....
"Értelemszerűen azért, hogy a következő két héten ne kelljen boltba menni, és megpróbálják visszaszorítani a vírust."
Ezt te komolyan el is hiszed?
Pánik. Mert ki tudja, lehet, kijárási tilalom lesz majd, meg nem termelnek a termelők, meg leállnak az áruszállítók. Kifosztják az üzleteket és nem lesz mit megvenni. És amúgy is , tuti jön majd a teljes bezárás, nem léphetünk ki a lakásunkból.
Egy évvel ezelőtt is ez volt. Sok csökkent értelmű ember.
Nem ugyanezt csinálják a háromnapos hétvégék előtti napon?
Ilyenkor hirtelen mindenki pánikba esik, hogy egy napig zárva lesznek a boltok. Most is csak annyi maradt meg a fejekben, hogy valami zárva lesz 1-2 hétig, a lényeget nem értették meg.
Semmi köze a védelemhez, az emberek ilyen egyszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!