Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz így velünk, kisgyermek...

Mi lesz így velünk, kisgyermeket egyedül nevelőkkel már megint, hogy bezárják az óvodákat, iskolákat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 21:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3%
Keress magadnak párt!
2021. márc. 5. 00:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennek NEM KÉNE így lennie, de sajnos én is azt látom, hogy felelőtlenség gyereket vállalni, ha nincs pármillió forint megtakarítás.

Ismétlem, ennek nem kellene így lennie, nem azt mondom hogy ez így jó.

Fizetünk adót, kellene hogy járjon támogatás ilyen helyzetekben. De sajnos a valóságban nem jár.

Én biztosan nem vállalnék gyereket, ha nem tudnánk egy fizuból megélni ÉS MELLETTE nem lenne pármillió forintom a számlámon, amiből 1-2 évig megélnénk.

Láttam már olyat, hogy valaki megözvegyült két kisgyerekkel, vagy a gyerek egyszercsak ápolásra szorult és egy fizetésből kellett megélni a családnak. Bármi történhet, bármi váratlant hozhat az élet, biztosan nem kockáztatnék egy gyereket tartalékok nélkül. Szomorú hogy ebben élünk.

2021. márc. 5. 08:40
 23/28 anonim ***** válasza:

Az lesz ami tavaly, felmondás ....

Nagyszülők egyik oldalon nincsenek másik oldalon pedig betegesek,5 unokájuk van, képtelenség lenne bevallalni egészségesen is, nem hogy így....van ennek másik oldala is, nem mindenkinek egy vagy kettő unoka van. De így meg az egyik unokát elvállalná a másikat nem?! Az milyen már...

A babyszitter 9 és fel órára megfizethetetlen( utazással együtt ennyi). Szépen kimondják, ahol lehet legyen Home Office , de páromnak is be kell járnia hiába elég lenne neki egy telefon és laptop a dolgok 80%-ában.De ha a főnök azt mondja be kell menni, akkor be kell... ilyen világot élünk.

Volt megtakaritasunk, aztán párom anyukajanak súlyos betegsége és a tavalyi helyzet jócskán lenullázott. Azóta újra tölteni a tartalékot nem volt még idő, lehetőség.

2021. márc. 5. 08:46
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

5

Az milyen mondat hogy "Négyes."?

Ez után miért kell pont? Túltoljátok ezt a stílust. Olyan gazdagprolis:)

2021. márc. 5. 09:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Pont most mondták be hogy nem lesz ügyelet sem.
2021. márc. 5. 12:21
 26/28 anonim ***** válasza:
46%

15-ösnek!

A 10-es vagyok, Komárom-Esztergom megyében élek és itt is dolgozom.

Egyébként IT-s vagyok.

2021. márc. 5. 12:21
 27/28 anonim ***** válasza:
39%
Előző vagyok! Megtudhatnám, hogy miért pontoztok le?
2021. márc. 6. 07:11
 28/28 anonim ***** válasza:
c-c
2021. márc. 6. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!