Mi lesz így velünk, kisgyermeket egyedül nevelőkkel már megint, hogy bezárják az óvodákat, iskolákat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 21:29
11/28 anonim válasza:
"Gyerek mellett legyen megtakarításod szirszar fizuból?"
Ja, hát így nem kell gyereket vállalni, a semmire!
12/28 anonim válasza:
Ember nem akármire vállaltam gyereket, de meg ne magyarázd már nekem, hogy az anyának itthon kell ülnie a szar.aszú fidesz miatt. Igen az én fizetésem egyedül kevés, és nyilván azt gondoltuk értelmesen, hogy a párom nem itthon fog ülni, hanem dolgozni menni... Csak hát ugyebár így nem lehet.
13/28 anonim válasza:
Fidesz milliós támogatásokat osztogat a gyerekek után továbbá rohadt nagy adókedvezményeket.
14/28 anonim válasza:
Ja de nem egy gyerekre! És tudod miből osztja? Na ezért lett Magyarországnak még nagyobb adóssága. Megnézheted szerintem most azokat a családokat, akik kipotyogtatták a 3 gyereket, és van egy bölcsis ovis iskolás, hogy oldja meg a szülő a hozatalt vitelt. Nincs szerintem olyan ember reggel aki képes 3 fele szakadni elvinni a kölyköket de még mellette 8 órázzon is és délután gyűjtse be őket. Van erre precedens a családunkban, és el kellene tudni dönteni hogy a nagyszülőknek szülsz gyereket vagy magadnak? Oszthat bármilyen csokot meg kamuhitelt mégis jobban él Magyarországon ahmed meg sztaniszláv
15/28 anonim válasza:
10. Megkérdezhetem, merre élsz és mivel foglalkozol, ahol nettó 370 000 nem számít soknak? :D
16/28 anonim válasza:
Utolsó normális családban igenis komoly szerepet kap a nagyszülő.
És miért is kellene 3 felé szakadni? A három gyerek egy iskolába jár, probléma megolva. Az átlag általános iskola mellett meg alapból van óvoda is jobb helyeken. Arról nem is beszélve, hogy én pl 10 évesen már egyedül tömegközlekedtem.
17/28 anonim válasza:
Értő olvasás! Van egy bölcsődés korú gyerek egy óvodás és iskolás. Egy egészséges kapcsolatban nem a nagyszülők dolga ezt intézni!!! Erről ne is próbálj meggyőzni! Ha a gyereket vállalsz azt magadnak vállald és ne lepasszold! Igenis mutasd meg milyen fas.a gyerek vagy, ha összecsináltál 3 gyereket elbírsz-e vele!
18/28 anonim válasza:
Bölcsöde, óvoda, iskola normál esetben 300 méteren belül van. Legalábbis eddig vagy éltem 3 városban és mindben így volt.
19/28 anonim válasza:
Itt az ideje maganovik es magan napkozik letesitesenek!!!
20/28 anonim válasza:
A szakmát nem lehet eléggé korán kezdeni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!