Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek beoltani az egészséges...

Minek beoltani az egészséges embereket?

Figyelt kérdés
Nem értem.

2021. márc. 2. 20:38
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük 40es, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat! 39es válaszadó voltam. Remélem olvassa más is a legbátrabb 133 közül mit műveltek egy emberrel, akit ünnepekre elválasztottak a családjától az ostobaság miatt. Én csak azt remélem hogy hamarosan újra lövések lesznek ezek után.
2021. márc. 3. 00:02
 42/55 anonim ***** válasza:
1%
Szép mesét találtál ki, 40-es
2021. márc. 3. 00:32
 43/55 anonim ***** válasza:
57%

A párom életerős, fiatal, egészséges él, sportol, mégis elkapta a vírust, ráadásul egy sportversenyen, ahol szintén életerős sportos emberek voltak. Még enyhébb tünetekkel is eléggé leverte, miután gyógyultnak mondták utána is kellett vagy 3 hét mire könnyed edzést tudott csinálni és attól is elfáradt.

Együtt lakunk, én nem kaptam el. Viszont a szövődmények lehetnek amik később jönnek ki, az pedig lehet nagyobb gondot okoz, mint maga a fertőzés.

2021. márc. 3. 07:14
 44/55 anonim ***** válasza:
32%

Én egészséges vagyok, és az is szeretnék maradni. Mindenképp beoltatom magam.

Ráadásul bár nem zárja ki a továbbfertőzést, úgy olvastam hogy annak is csökkenti az esélyét, így a veszélyeztetett szeretteimet is védem.

Azt pedig támogatom, hogy ne utazhasson aki nincs beoltva és ezt nem tudja hitelt érdemlően igazolni, párom pl. nem oltható konkrét egészségügyi okokból, remélem nem lesz fontosabb az ő egészségénél azoknak az egyéni hobbi-döntése, akik önként lemondanak a vakcináról. Neki nincs szabad választása ebben a kérdésben, sokaknak pedig van, értelemszerű nekem, hogy ne azt veszélyeztessük akinek nincs választása.

Milyen kísérleti stádiumban levő anyagról van szó? Amikkel oltanak, azok megkapták az összes szükséges engedélyt a kísérletek után. Ha az orosz/kínai oltóanyagokban nem bízik valaki a ködös háttér miatt, akkor is vannak oltóanyagok amiket az EU is engedélyezett.

2021. márc. 3. 10:59
 45/55 anonim ***** válasza:
47%
Az influenzához képest jóval gyakoribb, hogy fiatal szervezetet is megvisel, gyakori az utána hetekig tartó levertség, gyakoribb a szívizomgyulladás (ami ha legenyhébb is, hetekig nem lehet sportolni). Sőt, a sportra azt olvastam szaklapnak tűnő oldalakon, hogy vagy alapból kell várni kell 2-3 hónapot vagy orvosi vizsgálat, különben a hobbisport folytatása is felelőtlenség.
2021. márc. 3. 11:07
 46/55 anonim ***** válasza:
76%

Én lesz.rom az egészet. Tényleg. Magyarázni nem fogom a betegeknek, (pontosabban agybetegeknek) hogy felesleges összeszúrkáltatni magunkat.

Ők, ha ettől jót éreznek, adassák be maguknak, csak hagyjuk egymást békén, mert undorító, hogy egymásnak ugrasszák az embereket a politikusok meg a többi nagy emberek, akikről még csak nem is tudunk!

Mindenki csináljon azt, amit akar, b.szok rá. Nincs értelme harcolni, mert ebben mindenki elvérezne.

Én nyilván nem adatom be magamnak, vállalom azt is, hogy nem mehetek ide - oda, ugyanis eddig sem járkáltam semerre.

Antiszociális vagyok, és szerintem joggal.

Gusztustalan, amit egymással művelnek az emberek, és hogy nem mernek gondolkodni.

2021. márc. 4. 09:42
 47/55 anonim ***** válasza:
31%

Jézusom, szörnyen elszomorít, bár igen mindenkinek szíve joga eldönteni oltakozik vagy sem, de hogy nem informálódnak az elkeserítő. Kísérleti fázisban van minden vakcina. A mellékhatások amiket olvashattok a gyógyszerek tájékoztatóján sokszor az is elrettentő és sok esetben tartós gyógyszerszedés mellékhatása miatt huny el a beteg más szervi baj miatt nem az alapbetegség által. Kedves oltakozók a vakcina esetében meg majd utólag fogjátok olvasni a sok, akár halálos mellékhatást mikor már ne adj isten késő lesz.

Íme egy két kutatás amit a média soha nem fog tudatni.

A New Yorki Sloan Kettering Intézet molekuláris biológusai rájöttek klinikai kutatásaik alatt, hogy az mRNS maga is rákot okoz ugyanis az információt hordozó molekula, a messenger RNS, végső soron utasíthatja az emberi sejteket,fontos szerepet játszva a rák fejlődésének előidézésében, miközben inaktiválja az emberi szervezet által létrehozott természetes daganatelnyomó fehérjéket.

Egy másik:

Utah-i orvoscsoport egy rémisztő dolgot fedezett fel a közelmúltban mammográfiás szűréseken, amelyeket az utahi Salt Lake City-i Breast Care Center-ben készítettek. Azok a nők, akiknek nemrégiben kísérleti COVID vakcinát adtak be, a mellük nyirokcsomóinak rendellenes gyulladásában szenvednek. Az Intermountain Healthcare orvosai szerint azok a nők, akik a covid-19 oltásokat megkapták, mellrák tüneteit mutatják.

A cikkek nem rövid szösszenetek, lehet mazsolázni nem egy kutatási eredményt csak rajta.

[link]

2021. márc. 4. 10:35
 48/55 anonim ***** válasza:
43%

47: OMG!

Te most itt valami hülye oltásszkeptikus oldalt akarsz promózni...???

Kb. mintha szendi vagy labantcsaba oldalát idézgetnéd "tuti" infókról...

ROTFLMAO

2021. márc. 4. 11:04
 49/55 anonim ***** válasza:
95%
Szép munka 46os a szó szoros értelmében. Értelmes és elfogadható érvelés, egyetértek Veled!
2021. márc. 4. 21:02
 50/55 A kérdező kommentje:

Talán azért nem sikerült senkinek meggyőző érvvel előállni amellett, hogy mi egészségesek oltassunk, mert nincs is ilyen??

Ugyan jó, hogy megemlítettétek, hogy egészséges emberek is megfertőződtek a vírussal,

de kérdem én, mennyien is vannak ők?

Mert úgy hallottam, hogy elég kevesen, mondhatni elvétve fordul elő ilyesmi.

Akiket sokkal gyakrabban visz a vírus, azok a krónikus betegek.

Az egészségesek legnagyobb része, ha találkozott is ezzel a vírussal, meg sem érezte.

Akkor őket minek is rendszeresen szurkálni?

Minek is művi úton beleavatkozni egy jól működő szervezetbe, ha az a természet adta immuntrendszerével is le tudja győzni a vírust?

Továbbra is várjuk a meggyőző érveket.

Ha lesz ilyen, esküszöm, beoltatom magam.

2021. márc. 6. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!