Minek beoltani az egészséges embereket?
Ez lenne az érv??
Gyerekek!
35
Ja, sosem volt még rá példa. :)
Egy doki el kapta a koronát szerencsére ki gyógyult belőle,megkapta az oltást kórházba is került tőle ezt is túl élte állítólag nem volt gyenge amilyen fájdalmai voltak tőle,majd furcsa módon miután ki került a kórházból strokot kapott és újra koronás is lett a családjának is átt adta,amikor mesélte a lánya kicsit le is döbbentem és ő azt mondta ezekután vesz a piacon egy oltási igazolványt. 😮
Én sofőr voltam, egy ideig én is el viseltem ezeket a butaságokat minden egyes országban,de ez már nekem is sok,ha Angliából jöttem Franciaországba tesztet kellet csinálni minden alkalommal ami egy idő után már nem a legjobb főleg hogy mindig el kapott a hányinger amikor csinálták nekem vagy saját magamnak kellet csinálni ahol a katona is rám szólt hogy jobban nyomjam le az orromba meg a számba.
Le vannak zárva az ország határok,akkor még is hogyan jönnek ezek a sok megbetegedések?
Vicc az egész.
Lett volna lehetőségem újra nemzetközizni Németországba és Lengyelországba kellet volna járnom,99%-ban Szlovákon és Csehországon keresztül kellet volna mennem ahová kell teszt 48 óránként,állítólag már a Lengyelek is kérik szóval biztosan hagyom magam hogy heti szinten 2-3x tesztelgessenek mint angolban,á tényleg nincs az emberekre raerőltetve ez a védőoltás csak nélkül már hivatásos sofőrként sem közlekedhetsz majd.
Ezek a bu.i Franciák miatt a karácsonyt is Angolban töltöttem mert mindenkit le kell tesztelni aki Angolból jön,szóval a harmadik világháború már elkezdődött egy ideje itt az a kérdés meddig bírják a birkák mert azok vagyunk nem?
Én már belefáradtam abban hogy mindig valami új szabályt találtak ki országonként amit nem lehet napi szinten követni,én fiatal vagyok így csinálnám is nemzetközi szinten ezt a cigány életet még egy darabig de nem minden áron mert már így is hoztam ez miatt elég áldozatot többet nem fogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!