Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, ha úgy érzem semmit...

Normális, ha úgy érzem semmit nem segít a pszichológus?

Figyelt kérdés

11 alkalommal voltam nála eddig, viszont az utóbbi alkalmakkor egyre agresszívebben mondta a véleményét és úgy éreztem gyomorgörccsel jövök haza utána. Van hogy 5 percig magyaráz valamit amit az első 10 másodpercben megértek utána meg csak nézek magam elé, hiaba mondom hogy értem értem csak magyaráz. Enyhe párkapcsolati problémával fordultam hozzá de eddig hiába beszélgettünk 11 órát; nem tudott érdemben segítenu.

Összességében nem érzem hogy levenné a súlyt a vállamról a pszichológushoz járás.

Mi a véleményetek?

2021. márc. 1. 14:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én is jártam. Semmit nem ért azon kívül, hogy rájöttem, hogy mindenkinek ugyanazokat a sablon szövegeket mondják... Elég jó vagy, bátor vagy...

Lehet ez, Lehet az... stb.

Pénzkidobás az egész.

Inkább menj sportolni, mozdítsd ki magad a megszokottból. Próbálj ki olyan dolgokat amihez kedved van.

2021. nov. 30. 19:35
 22/23 anonim válasza:
Nekem sem segített a pszichológus. Túlképzett bölcsészek pusztán.
2021. nov. 30. 19:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem segített. Persze sok munkát kellett beletenni és nem volt könnyű. Aki úgy érzi, hogy van elakadása (szerintem mindenkinek van) bátran menjen, mert kifizetődik. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett az életem és pszichoszomatikus betegségeim is elmúltak. Vigyázzatok magatokra és egymásra!
2021. dec. 8. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!