Normális, ha úgy érzem semmit nem segít a pszichológus?
11 alkalommal voltam nála eddig, viszont az utóbbi alkalmakkor egyre agresszívebben mondta a véleményét és úgy éreztem gyomorgörccsel jövök haza utána. Van hogy 5 percig magyaráz valamit amit az első 10 másodpercben megértek utána meg csak nézek magam elé, hiaba mondom hogy értem értem csak magyaráz. Enyhe párkapcsolati problémával fordultam hozzá de eddig hiába beszélgettünk 11 órát; nem tudott érdemben segítenu.
Összességében nem érzem hogy levenné a súlyt a vállamról a pszichológushoz járás.
Mi a véleményetek?
Keress masikat.
A nővérem 4nél volt mire 5re megtalálta a megfelelőt.
9.
A pszichológus nem orvos de a jórészük doktorál, egy 4 éves klinikai szakképzés keretében.
Nyilván nem orvosin tanulok pszichológiát.
Ha nem értessz valamihez ne írj butaságot... ;)
12
Ja, te olyan 'doktorra' gondolsz. Így már értem. :)
13
Te milyen doktor vagy? :)
Ő olyan, aki mielőtt értelmezne vagy átgondolna valamit, beszólogat.
De természetesen a feltett kérdésre nem ad választ. :DD
15
Te adtál? Mert én egyébként igen, az elsők között voltam. :)
13
Én semmilyen, csak egy érettségim van, azt is másodszorra kapartam össze. :P
16-os! Igen, én adtam. Én voltam a 8-as válaszoló :)
Egyébként nekem sokat segít / segített a pszichológus.
Sokan szerintem azt gondolják, hogy majd ő fog kézzel fogható megoldást adni a problémáikra. És ha így mennek oda, természetes, hogy csalódni fognak.
Persze van olyan is, hogy nem szimpatikus a pszichológus, vagy egyszerűen nem tudni neki megnyílni az ember. Ilyenkor kell másikat keresni, nem pedig az összes pszichológust egy kalap alá venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!