Melyik fontosabb, egy saját lakás vagy az álmaid kergetése?
Sosem voltam még külföldön! Nem is vágyom rá.
28 éves vagyok, de le tudnám élni az életem úgy, hogy sosem teszem ki a lábam az országból.
Egy ház, és átlagos életszinvonal nekem elég. Nincsenek nagy álmaim.
Nekem a kocsi alapvetően nem tartozék, nem érdekel.
Én a sajat életemben azt választottam először, amit írsz, hogy üldöztem az álmaimat, több-kevesebb sikerrel. Túl későn feküdtem rá az anyagi vonalra.
Hamarabb kellett volna lakást venni, ugyanakkor az élmények, amik értek, azok nagyban formálták a személyiségemet és amiket útközben megtanultam, abból most anyagilag hasznot húzok, de mégis, egy csomó mindent másképp csinálnék így utólag nézve, hogy most ne legyen pl.ekkora lakáshitelem stb. Ugyanakkor az is rossz lett volna ha huszonkevés éves koromtól csak az irodában húztam volna az igát és nem éltem volna, nem ismertem volna meg azokat az embereket, akiket így igen. De már mindegy mert már így alakult, most meg próbálom az anyagi és egyéb életvezetési hátrányokat behozni, míg élettapasztalatban, talpraesettségben előrébb vagyok mint sok más kortársam, szóval kettős a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!