Lakás méret vagy elhelyezkedés a fontosabb?
Az a kisebb lakás egyáltalán nem kicsi. A nagy lakás meg fölöslegesen nagy.
Az előző lakásom 83 négyzetméteres volt. Hárman éltünk benne, de akkora volt, hogy képtelen voltam otthon érezni magam benne. Undorodtam tőle. Most 3p négyzetméteren élünk ketten, ez egy kicsit kicsi, de +10 négyzetméterrel tökéletes lenne. Igazából így is nagyon-nagyon szeretem és soha nem mennék vissza a régibe, hiába egy nagy belmagasságú, hatalmas modern lakás, egyszerűen nem. A közlekedés mindkét helyen nagyon jó volt, én ahhoz sokkal jobban ragaszkodom.
"Az a kisebb lakás egyáltalán nem kicsi. A nagy lakás meg fölöslegesen nagy."
Azt se tudod, mekkora a családja. :)
De miért? Mert zajos, vagy mert nem lehet kiengedni őket egyedül a játszó térre?
Egyébként öt embernek 50 négyzetméter nagyon kicsi lesz nagyon hamar. Nem mondom, hogy lehetetlen, de ha lehet válogatni, akkor... A szomszédomból akkor költözött el a háromgyerekes család, amikor a legkisebb is iskolás lett már. 55 négyzetméterről mentek nem tudom, mekkorába.
"Miért nem a másikkal beszéli ezt meg?"
Vele is megbeszéli valószínűleg (miért ne tenné? sehol se írta, hogy nem). De még több szem még többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!