Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lakás méret vagy elhelyezkedés...

Lakás méret vagy elhelyezkedés a fontosabb?

Figyelt kérdés
Vagy hogy szűkítsem a kört egy kisebb lakást (50 nm) csendes helyen vagy egy nagy lakást (82 nm) forgalmasabb helyen választanátok családdal!
2020. jún. 4. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Nekem fontos a jó tömegközlekedés, mert nincs jogsim, de az is fontos, hogy ne legyen zajos a környék. Ahol most lakom, az ilyen szempontból jó, kisebb és nagyobb lakások is vannak, a tömegközlekedés kiváló, és az én lakásom ablakai pont nem a forgalmas útra néznek, tehát még az utcazaj sem jön be.

Nekem egyedül 35nm megfelel, kisebb lakásba nem mennék, nagyobb valamivel kényelmesebb lenne, de ebben is elvagyok. Gyereket viszont nem vállalnék ekkora lakásba, ahhoz már kicsi. 3 gyerekkel én a nagyobb lakásra szavaznék. Mi tesómmal ketten vagyunk, és egy 1+2 félszobás erkélyes panelban nőttünk fel, 50nm-nél nagyobb, de 82-nél kisebb, külön szobánk lehetett, ami jó volt, főleg, hogy ellenkező nemű tesók vagyunk, tehát egy idő után biztosan kényelmetlen lett volna a közös szoba.

2020. jún. 5. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
"Miért nem a másikkal beszéli ezt meg?" - Talán mert mások tapasztalata is segítség lehet a döntésben.
2020. jún. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!