Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban ennyire veszélyes a...

Valóban ennyire veszélyes a Covid? Mind meghalunk?

Figyelt kérdés
Elöljáróban, meg elkezdené valaki, hogy vírustagadó vagyok, soha nem tagadtam egyetlen vírust sem. Viszont elgondolkodtat, hogyha a tévé nem nyomná, s nem nyomta volna ezt a témát ennyire, akkor mi lenne a helyzet, ennyien lebetegednének, vagy betudható lenne egy komolyabb influenza járványnak? Én elhiszem, hogy komoly ez, csak érdekes módon nyárra nyoma veszett, akár, mint egy influenzajárványnál. Én abból indulok, amit látok. A kórházban a nővérek, orvosok jókedvűek, hála istennek természetesen, nem megy semmivel se több mentőautó, mint eddig. Persze én is betartom a jogszabályokat, mert nem akarok büntit fizetni, de hogy megbénítanak szinte egy egész világot, legfőképp Európát, akkor kicsit elgondolkozom, hogy valóban a Covidról szól ez az egész cirkusz, vagy tudatosan akarják tönkretenni az embereket, legyengíteni az immunrendszerüket a negatívhírekkel, hogy akár egy influenza, vagy egy nátha is ledöntse, amibe, ha ne adj isten meghal, ráírhatják, hogy Covidos volt. Ezt nem én találom ki, egyenes adásba volt róla szó, hogy azt is a statisztikához írják, aki hónapokkal ezelőtt volt Covidos, meggyógyult, de pár napja meghalt egy balesetben. Azért ez is durva kicsit, s az emberek még mindig rettegnek.
2021. febr. 22. 21:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
#29 Tudod, mi a deepfake?
2021. febr. 24. 19:03
 32/34 A kérdező kommentje:
Miért lenne az?
2021. febr. 24. 19:10
 33/34 A kérdező kommentje:
Ez is az? Azért hülyének nem kellene nézni az embert. [link]
2021. febr. 24. 19:16
 34/34 A kérdező kommentje:
1. percnél a lényeg
2021. febr. 24. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!