Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban ennyire veszélyes a...

Valóban ennyire veszélyes a Covid? Mind meghalunk?

Figyelt kérdés
Elöljáróban, meg elkezdené valaki, hogy vírustagadó vagyok, soha nem tagadtam egyetlen vírust sem. Viszont elgondolkodtat, hogyha a tévé nem nyomná, s nem nyomta volna ezt a témát ennyire, akkor mi lenne a helyzet, ennyien lebetegednének, vagy betudható lenne egy komolyabb influenza járványnak? Én elhiszem, hogy komoly ez, csak érdekes módon nyárra nyoma veszett, akár, mint egy influenzajárványnál. Én abból indulok, amit látok. A kórházban a nővérek, orvosok jókedvűek, hála istennek természetesen, nem megy semmivel se több mentőautó, mint eddig. Persze én is betartom a jogszabályokat, mert nem akarok büntit fizetni, de hogy megbénítanak szinte egy egész világot, legfőképp Európát, akkor kicsit elgondolkozom, hogy valóban a Covidról szól ez az egész cirkusz, vagy tudatosan akarják tönkretenni az embereket, legyengíteni az immunrendszerüket a negatívhírekkel, hogy akár egy influenza, vagy egy nátha is ledöntse, amibe, ha ne adj isten meghal, ráírhatják, hogy Covidos volt. Ezt nem én találom ki, egyenes adásba volt róla szó, hogy azt is a statisztikához írják, aki hónapokkal ezelőtt volt Covidos, meggyógyult, de pár napja meghalt egy balesetben. Azért ez is durva kicsit, s az emberek még mindig rettegnek.
2021. febr. 22. 21:30
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Emlékem nem sok a H1N1-es időkről, de akkoriban is, mintha ugyanezt nyomták volna, oltás, stb, viszont kevesebb sikerrel. Ennyit butultak volna az emberek 10-12 év alatt?
2021. febr. 22. 21:57
 12/34 anonim ***** válasza:
74%

Hihi... H1N1 korszak? Akkor voltam terhes a lányommal, emlékszem hogy mekkora hisztit csaptak, de mondjuk ennyire nem vágtak oda mindennek. Ha belegondoltok, most mennyi vendéglátós került padlóra? Rengeteg pincér, szakács, konyhalány, pultos, kocsmatulajdonos kilátástalan helyzetben van. Tudjátok mi lesz? Teljesen tönkrevágják, ettől is jobban, majd "nemzeti kocsma", "nemzeti étterem" lesz. Ne legyen igazam, de sajnos félő, hogy így lesz.

Örökké hálás leszek az égieknek, hogy inkább személy és vagyonőrködök mostmár nem vendéglátózok, hiába hogy nő vagyok.

Ha most recepciós lennék, mit mondanék itthon? Kislányom, drágám nem eszünk, csak amire neked futja, mert nincs munkám.

Elmennek ezek a.. csába!

2021. febr. 22. 22:04
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
Na úgy látom itt is rá jöttek az igazságra végre. Örülök neki, ha nem lennének ilyenek az emberek nem működne ez nekik.
2021. febr. 22. 22:07
 14/34 A kérdező kommentje:
Én is örülök neki! Én egy oltásmentes no-go zónát is támogatnék, mozival, étteremmel, stb. Ha már kisebbségek, vallási csoportok is élhetnek elkülönülve, akkor mi miért nem? Persze a járulékokat, adókat ugyanúgy fizetve, csak hagyjanak békén minket ezzel a hisztivel.
2021. febr. 22. 22:13
 15/34 A kérdező kommentje:
Na, megjött a 75-ös lepontozó. :D Majd mindjárt beböfögi, hogy majd ha a nagyapádat elveszíted, akkor majd elgondolkodsz. Már előre szólok, hogy elveszítettem, rákban halt meg 6 éve. Megspórolok neked ennyit is, nem kell leírnod.
2021. febr. 22. 22:20
 16/34 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan pontozgasson aki akar, pont nem érdekel.

Igaz, hogy még csak 36 éves vagyok, de anyum 23 éve elhunyt, rákban. Apám 6 éve, dettó rákban. Engem aztán ijeszgethet ha majd elveszíted dumával! Nem, akik most elhunynak, nem a Covid miatt halnak meg, hanem a sokszor direkt orvosi hanyagságnak, az életkornak, az alapbetegségeknek "köszönhetően".

2021. febr. 22. 22:24
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
Van egy új kérdés a vasàrnapi tüntetésről, kettő különböző válasz, mindkettőt leponzozták.
2021. febr. 22. 22:24
 18/34 A kérdező kommentje:
#18 #19 intelligenciaszintetek a béka feneke alatt. Taplónak, rosszindulatúnak lenni nem tudom mióta dicsőség. Szólt hozzátok valaki egy rossz szót is?
2021. febr. 23. 09:10
 19/34 anonim ***** válasza:
23%
#20 lehet hogy egy biztiőr mikor párizsit akartak lopni. :)
2021. febr. 23. 12:51
 20/34 anonim válasza:
58%
Egészségügyben dolgozom, covid nagyon is van. Nem tudom, hogy ti fejetekben mi van, hogy képzelitek el mondjuk egy mintavétel elemzését, gondoljátok, hogy a világ összes kórházi laboratóriumában, ahol ahol COVID-19 kimutatást végeznek valami nagy egész világot átívelő összesküvés folyik? Én pl. tegnap is SBO COVID elkülönítőben dolgoztam, 10 percenként hozta a mentő az igazolt covidos fulladó betegeket. És bocs, de attól, mert pl. valaki egy krónikus tüdőbeteg, nem mindegy, hogy most meghal covidban, vagy még él 10 évig. Ha a ti családtagjaitokról lenne szó is így vélekednétek? Én alapból azzal nem értek egyet, hogy itt azt bizonygatjátok, hogy nincs is covid, azzal egyetértek, hogy a lezárások, korlátozások ésszerűtlenek és véleményem szerint nem elég hatásosak a járvány megfékezésére, ellenben megkeserítik az életet és embereket tesznek tönkre. Szerintem nem azon kellene gondolkodni, hogy van-e járvány, hanem, azon, hogy miért lehet még uralmon egy olyan kormány amelynek a járványkezelése abból áll, hogy emberek mennek tönkre, ellenben az egészségügy ugyanúgy ki van zsigerelve és nem javulnak a számok.
2021. febr. 23. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!