Valóban ennyire veszélyes a Covid? Mind meghalunk?
Figyelt kérdés
Elöljáróban, meg elkezdené valaki, hogy vírustagadó vagyok, soha nem tagadtam egyetlen vírust sem. Viszont elgondolkodtat, hogyha a tévé nem nyomná, s nem nyomta volna ezt a témát ennyire, akkor mi lenne a helyzet, ennyien lebetegednének, vagy betudható lenne egy komolyabb influenza járványnak? Én elhiszem, hogy komoly ez, csak érdekes módon nyárra nyoma veszett, akár, mint egy influenzajárványnál. Én abból indulok, amit látok. A kórházban a nővérek, orvosok jókedvűek, hála istennek természetesen, nem megy semmivel se több mentőautó, mint eddig. Persze én is betartom a jogszabályokat, mert nem akarok büntit fizetni, de hogy megbénítanak szinte egy egész világot, legfőképp Európát, akkor kicsit elgondolkozom, hogy valóban a Covidról szól ez az egész cirkusz, vagy tudatosan akarják tönkretenni az embereket, legyengíteni az immunrendszerüket a negatívhírekkel, hogy akár egy influenza, vagy egy nátha is ledöntse, amibe, ha ne adj isten meghal, ráírhatják, hogy Covidos volt. Ezt nem én találom ki, egyenes adásba volt róla szó, hogy azt is a statisztikához írják, aki hónapokkal ezelőtt volt Covidos, meggyógyult, de pár napja meghalt egy balesetben. Azért ez is durva kicsit, s az emberek még mindig rettegnek.2021. febr. 22. 21:30
21/34 anonim válasza:
"...azt bizonygatjátok, hogy nincs is covid,.."
Na innentől nem olvastam tovább.
Sajnos az emberek szerint aki nem hajlandó rettegni az vírustagadó, az azt bizonygatja hogy nincs covid.
De van, meg voltak ettől súlyosabbak is. Meg lehet is még.
A másik kedvencem, majd ha a ti családtagjaitok...és akkor ha a mi családtagjaink is meghalnak, akkor mit tudunk csinálni? Ha rettegünk akkor nem fogja elkapni senki tutira?
22/34 anonim válasza:
Az előtted lévő nem írta egy szóval sem, hogy rettegni kell. Egyébként lehet nem pont te írtad, de előtted jópáran, hogy csak propaganda az egész. Az, hogy belátod, hogy van, létezik, embereket betegít meg, az nem jelenti azt, hogy rettegsz is tőle. Ellenben jelenti azt, hogy van még két ép agysejted, amivel felfogod, hogy most sokkal nagyobb az egyéni és társadalmi felelősséged is, mert továbbadhatod olyannak is, aki belehal. Nem rettegni kell, hanem felelősen viselkedni mások érdekében. És ez nagyon sokaknak problémát okoz, ahogy neked is, mert csak magadra tudsz gondolni. Direkt nem írom, hogy és betartod az érvényes járványügyi szabályokat, mert bár ez a kötelező, ezeknek nagy része teljesen ésszerűtlen szerintem is.
23/34 anonim válasza:
A halálozás 2,5%. Miért kell úgy beszélni mintha minden 2.embert temetnénk?
24/34 whiteno válasza:
20,as Nem a maszk miatt kerülnek hozzátok fulladozva az emberek?😑😑😑
25/34 A kérdező kommentje:
Én csak arra tudok hagyatkozni, amit a Cecília említett októberben. Innentől kezdve én miért vegyem komolyan ezt az egész cirkuszt? Igen, februárban szokott tetőzni az influenza, a kórházakban látogatási tilalom, nem egy egész ország lezárás, a több százezres aktív megbetegedés mellett. De ez miért is újdonság? A helyi kórházban még mindig több a rákos beteg, állítólagos Covidos 2-3. Hű, ez aztán a világvége, de komolyan, gondolkozzunk már. A mentő se jár sűrűn.
2021. febr. 23. 23:28
26/34 anonim válasza:
Bajcsiban SBO egészségügyes blogja. Tessék olvasgatni a kommenteket. Ők szintén egészségügyesek szinte kivétel nélkül.
Ez látszik belülről.
Nem rettegni kell, hanem helyén kezelni az eseményeket. A fenti kommentek nagyrésze nincs helyen. Ezért is van az az állapot az SBO-n és covid-osztályokon, ami van.
27/34 anonim válasza:
Ha szabadjára lenne engedve a vírus nem mosolyognának az eü dolgozók de te se, nyugi.
28/34 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes. Már 4. hullámról beszélnek, fertőtlenítőbe fürdünk, maszkot hordunk, be vagyunk zárva, mint egy börtönbe. Azért ez a hülyítés több, mint durva. Betegségek eddig is voltak, vannak, lesznek is. Tele van a Covid osztály betegekkel? S közülük az összes meghal? Mennyi az idős, akinek minden egyéb más baja van, akikre egy nátha is épp úgy veszélyes lehet? Egy áttétes rákba is csak meghalni lehet? Több rá az esély nyilván. Ennek mennyi is a gyógyulási aránya? De mégegyszer mondom, az októberi bejelentés óta, amit mindenki megnézhet, engem nem tud meghatni ez az egész, s ne adj isten, egy hozzátartozómra rá mernék írni, hogy Covidos volt, miközben másban halt meg, biztos, hogy perre vinném az ügyet.
2021. febr. 24. 18:16
30/34 everlight válasza:
Ha tényleg veszély lenne már a fél emberiségnek meg kelett volna halnia.Régen is voltak vírusok,csak ezt kapták fel,hogy bevezessék a diktatúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!