Mit lehet tenni egy olyan udvariatlan bolti előadónővel, aki sose fogadja a köszönésemet? Más vevőkét igen, az enyémet soha.
Figyelt kérdés
Egy ritka utálatos nőről van szó. Süt belőle a gyűlölet, de csak felém. Más vevőkkel jópofizik. Az az érthetetlen, hogy én kezdettől fogva mindig udvarias voltam vele, sose bántottam meg. Akkor ő miért haragszik rám? Megengedheti magának ezt a minősíthetetlen viselkedést egy bolti eladó? Mi lehet a baja az ilyen nőnek?2021. febr. 9. 20:10
11/20 anonim válasza:
Az egyik benzinkúton van egy ilyen nő. Kiszáradt kóró, kb 45 éves. Jómúltkor bemegyek, köszönök neki, jónapot kívánok, 4-es kút lesz. Nem fogadja. Bennem pumpa fel, de elnyomom, lehet nem hallotta ezért mégegyszer, jónapot kívánok a szemébe nézve, bámul rám megvetéssel a szemében és nem köszön. Rájöttem, hogy nem akar köszönni. Azóta, ha ő van a kasszában nem köszönök, csak oda böfögöm, hogy 4-es kút. Nem vagy neki szimpi.
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem sem szimpi mindenki, mégis fogadom minden ember köszönését. Nem barlangban nőttem fel, volt gyerekszobám. Nem csevegni akarok én vele, de az európai viselkedési normák minimumát jó lenne betartani. Magyarország még ennyire a Balkán lenne? Egy jó kereskedőnek nem lehet az a célja, hogy kiutálja a vevőket a boltból. Ha ő arc alapján válogat, ne menjen kereskedőnek. Válasszon olyan foglalkozást, ahol nem kell emberekkel találkoznia.
2021. febr. 10. 10:29
13/20 anonim válasza:
tudom, hogy könnyű mondani, hogy könnyű mondani, de nem foglalkozz vele. nem akarok megbántani senkit, de nyilván eladóként nem kiegyensúlyozott nyelveket beszélő emberek dolgoznak.
velem postán viselkedik furán az egyik fiatal ablaknál ülő nő.
Különösebben nem érdekel, mi a hasfájása.
14/20 anonim válasza:
Valószínűleg idegbeteg, és azért alkalmazzák, mert a rokipapírjával adókedvezményt kapnak rá.
15/20 anonim válasza:
Te se köszönj neki, és nézzél rá csúnyán.
16/20 anonim válasza:
Miért ne engedhetné meg magának, ő is ember. Biztos vmikor gyökér voltál vele, nem köteles jopofizni veled.
17/20 anonim válasza:
Szerintem csak beképzeled ezt az egészet.
18/20 anonim válasza:
Ilyen akkor történik, ha két ellentétes nem találkozik, hogy pl. a csaj pont utálja azt a stílusú embert, aki te vagy, és ugyanígy van ilyen férfiben is. Pl. én is utálom, ha egy fiatal lányon picsagatya van, vagy keratinos haja, stb., ámbár nem jegyzem meg, és üzletben dolgozva köszönni kéne. Vagy az szokott még lenni ilyenkor, hogy lehet a csávója pont ugyan úgy nézett ki, mint te, és megcsalta, és azt látja benned is. Én is bementem visszajáróként egy üzletbe, majd apám összeveszett az eladóval egyszer, aztán az eladó utána nekem se köszönt ha én bementem.
19/20 anonim válasza:
Egyszer volt egy tanárom, aki a közelben lakott, minden reggel találkoztunk suliba menet, és mindig köszöntem, ő meg tovább ment köszönés nélkül. És egyszer lebaszott, hogy miért nem köszönök neki. Kiderült, hogy nem hallotta, mert halkszavú voltam. Lehet hogy kicsit süket a boltosod és nem hallja, hogy köszönsz.
20/20 anonim válasza:
De miért nem kérdezed meg tőle?
-Kisasszony, maga sosem köszön nekem vissza, míg másoknak igen, mi ennek az oka?
Vagy szólsz a boltvezetőnek személyesen. Mi olyan nehéz ebben, nem értem.
Amúgy azt sem értem, miért vagy ennyire oda emiatt. Vannak bunkó emberek, akik nem köszönnek vissza. Nem kell ebből ügyet csinálni. Te se köszönj neki, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!