Mit lehet tenni egy olyan udvariatlan bolti előadónővel, aki sose fogadja a köszönésemet? Más vevőkét igen, az enyémet soha.
Figyelt kérdés
Egy ritka utálatos nőről van szó. Süt belőle a gyűlölet, de csak felém. Más vevőkkel jópofizik. Az az érthetetlen, hogy én kezdettől fogva mindig udvarias voltam vele, sose bántottam meg. Akkor ő miért haragszik rám? Megengedheti magának ezt a minősíthetetlen viselkedést egy bolti eladó? Mi lehet a baja az ilyen nőnek?2021. febr. 9. 20:10
2/20 anonim válasza:
Mondd neki hogy mit bunkózol velem köcsög?
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell ebből ekkora dolgot csinálni, bárhol találkozhatsz udvariatlan emberrel. Legrosszabb esetben te sem köszönsz, vedd lazán.
5/20 A kérdező kommentje:
Az interneten megtaláltam a boltot fenntartó hálózat elérhetőségét. Panaszlevelekkel is meg lehet őket keresni. Azt hiszem, írok egy panaszlevelet a fenntartónak, s megnevezem benne a tiszteletlenül viselkedő boltosnőt.
2021. febr. 9. 22:42
6/20 anonim válasza:
A legegyszerűbb lenne rákérdezni közvetlenül. Panaszlevelet ilyen miatt nem írnék, valószínűleg semmi nem fog történni, max. legközelebb még bunkóbb lesz veled (már ha tudomást szerez a dologról).
Ha meg ennyire zavar, akkor menj másik boltba.
7/20 A kérdező kommentje:
Ez a bolt itt van a tömbház aljában, nagyon jó bolt, remek a választék, miért menjek egy bunkó nő miatt messzebbre? Csak borzasztó, hogy úgy néz rám, mintha anyját-apját én öltem volna meg, néha még a foga között is morog valami csúnyát, de azt nem hallom tisztán. Soha nem is beszéltem vele. Mi nem tetszik neki bennem? Léteznek ennyire buta emberek?
2021. febr. 9. 23:01
9/20 anonim válasza:
Nem kell megkérdezni, nem kell lealacsonyodni egy senkihez, pláne hogy nem követtél el semmit. Valószínűleg személyiségzavaros az idiótája és te vagy a kiszemelt áldozat. Nyugodtan írd csak meg a panaszlevelet, ráfér az ilyenre a dorgálás.
10/20 anonim válasza:
Kérd el tőle a Vásárlók könyvét, amint belépsz az üzletbe. Megkérdezi, hogy miért, válaszod, "mert Ön sosem köszön nekem". Egyből megoldódik a probléma, ah továbbviszitek az ügyet a megoldás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!