Nektek milyen különleged köszönéseitrk vannak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, amiket csak a legjobb baráotokkal/baránőtökkrl használtok. Ami az eg edi köszönésetek. Én is szeretnék ilyet, de nincs ötletem2017. okt. 9. 21:52
1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok elírásért.
2017. okt. 9. 21:54
2/14 anonim válasza:
Csá, csumi, szevasz!
Csőváz!
Mizu tesó?!
Hy Tyiszu! (becenév)
Szega!
Anyukámak: Hahó!
Keresztlányomnak: Hahóka, mi a pálya!
Barátnőnek: Ölellek, csókollak! ( ez nem túl egyedi, de jó)
3/14 anonim válasza:
Szia-mia haramia!
Puszi pajtás!
Csupa jókat!
5/14 anonim válasza:
Egyik ismerősömmel tisztelegni szoktunk kis karlendítéssel, bár a kézfogást ez nem helyettesíti csak kiegészíti - főleg amikor kicsit ittas a kolléga (meg én is), és akkor is csak elköszönésnél.
Szerintem ez olyan dolog, hogy ha nem alakul ki, kár erőltetni, mert csak mesterkélt lesz.
6/14 anonim válasza:
öcsém búcsúzik a feleségétől: csóka
én elköszönéskor mindíg elhagyom a 'viszontlátásra'-ból az utolsó 2 karaktert
húgomnak: hali, halihó
barátoknak: hejj, dobre vecse
telefonban: na
nem extrák
9/14 anonim válasza:
Haverokkal hey-ho!
Családtakokkal találkozásnál Kukucs!
10/14 anonim válasza:
Én egy sima helló-t szoktam más hanglejtéssel mondani ill. üzenetben barátoknak néha "Aloha"-val köszönök, esetleg "Ahoy", nagy ritkán "Morgen". Ezek viszont az én egyéniségemhez passzoló dolgok. Nem mindenkitől fogadnám a dolgot jól és nem megjátszásból szoktam így köszönni. Idővel alakulnak ki ezek a dolgok, erőltetni felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!