Miért lehet az a dolog, hogy olyan emberek utálják a másik személyt, akivel a köszönésen kívül nem is beszélnek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 07:05
1/4 anonim válasza:
Ez a mai társadalmunk alapja, az utálat, bármi oknál fogva.
2/4 anonim válasza:
Engem az egyik szomszédunk azóta utál, hogy először meglátott
3/4 anonim válasza:
Férjemet és engem a szembeszomszéd pasi utál. Visszahallottam, hogy "utálom őket, mert olyan fiatalok". Akkor vettük a házat. Ez egy hatvanas pali, ha utál minket, akkor biztosan ő is fiatalabb lesz. (Amúgy biztos, hogy nem kavar senki, mert ez a pasi az első pillanattól tuskó velünk, onnan kezdve, hogy megláttuk a háza előtt és odamentünk köszönni és bemutatkozni.
4/4 anonim válasza:
Mert gyávák szembenézni önmagukkal.Ok,nem kell,hogy mindenki szimpatikus legyen.De ha konkrétan utálja,akkor nem ártana feltenni magában a kérdést,hogy miért utál valakit ennyire csak úgy.De hát ugye elég kellemetlen szembenézni olyan dolgokkal,mint például "azért utálom,mert sikeresebb nálam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!