Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha jogosan kérsz valamit, és...

Ha jogosan kérsz valamit, és a másik kötözködik, de még be is szól, mennél ügyvèdhez kis összeg miatt?(cégek)

Figyelt kérdés

Igaz cégekről van szo nem emberekről.

De komolyan engem(kis ügyintézőt)idegesit az egész(azaz én nem reagálhatok)

A törvény előirja, hogy késedelmi kamatokat stb kell/lehet követelni. Ezt szerződésben is megfogalmazták évekkel ezelőtt, azaz alá is van írva mindenki részéről.

A céges ügyfelek meg olyanokra hivatkozva nem akarják kifizetni, amiben tévednek.

Pl szerinte ő nem is későn fizette ki a számlákat tehát jogtalannak hiszi a kesedelmi dijat, pedig ez a bankszámlatörténettel is alá van támasztva, hogy de.

És hasonlo kifogások.

Mindenemellett sérelmezik a korábbi jo partnerkapcsolatra hivatkozva hogy cègünk nem tekint el a késedelmi dijaktol, mert havi tizenmilliokat fizetgettek folyamatosan, akkor mit ugrálunk 50-150.000 Ft-okon.

Azaz tévednek is, de be is szólnak a cégnek.

Az ügyvédek azt mondják akkor be kell nyujtani a fizetési meghagyást nekik (akár per is lehet belőle)

De most perre menni 50-150.000 Ft -k miatt?? (A havi pénzforgalom 50millio körüli)

A vezetők egyelőre nem reagálnak, de én úgy beolvasnék az ilyeneknek(amit értelemszerűen nem teszek meg)

Mit tennél ha te lennél a vezető? Hogyan kellene más cégeket helyre tenni?

#amikor a hülyének áll felljebb
2021. febr. 6. 08:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az ügyfél meg lehet a tudta nelkul szépen átmegy ahhoz a masik céghez aki a mi cégcsoportunkban van.

Ez csak ugy mellékesen megjegyezve

2021. febr. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!