Mennyi pénzt adakoznátok maximum jótékony célra?
Figyelt kérdés
Jótékony cél alatt olyasmit értek, mint beteg gyerekek megsegítése, rászorulók segítése, állatmenhelyek támogatása, erdővédelem támogatása, WWF vagy Greenpeace támogatása stb.2020. nov. 3. 13:46
A kérdező szavazást indított:
semennyit
kevesebb mint 200 Ft-ot
200-500 Ft-ot
500-1000 Ft-ot
1000-5000 Ft-ot
5000-10.000 Ft-ot
10.000-20.000 Ft-ot
20.000-50.000 Ft-ot
50.000-100.000 Ft-ot
több mint 100.000 Ft-ot
44 szavazat
1/20 anonim válasza:
Maximum? 50ezer körül. Az a legtöbb amit az én pénztárcám megengedne szerintem.
Amúgy ilyen 5-10ezret szoktam inkább.
3/20 Metionin válasza:
1 macska árát havonta. Viccen kívül. Jelenleg albérletben lakom és emiatt nem lehet macskám de nagyon szeretnék. Így aztán 1 cica havi ellátásához (kaja, alom, parazitamentesítés stb.) szükséges cuccot viszek minden hónapban a menhely gyűjtésére, időnként tálat, játékot, fekhelyet is ahogy a sajátomnak is megvenném ha látok valami szépet és épp van rá keret. Mondhatni egy fiktív cicám van.
4/20 anonim válasza:
Attól is függ, konkrétan mire. Beteg gyerekek gyógyítására többet, egy állatmenhely fenntartására már kevesebbet. Greenpeace-dolgokra is kb. mint egy állatmenhelyre.
5/20 anonim válasza:
Semennyit.
Én soha nem adakozom. Viszont 44-szeres véradó vagyok. Ez biztosan odamegy ahová szánom míg a pénz megfelelő útjában nem vagyok biztos.
6/20 anonim válasza:
Pénzt semennyit.
Azt a pénzt tuti nem azok kapják, akiknek szükségük lenne rá.
Helyette inkább konkrétan tárgyat, kaját, ruhát ha van lehetőségem. Bár legyünk őszinték, mostanában örüljünk ha magunkról tudunk gondoskodni, ki tudja mit vezetnek még be az észkombájnok...
7/20 anonim válasza:
A fenti összegek milyen időtávon értendők?
8/20 anonim válasza:
Szerintem ha adsz ugy is annyit adsz amennyit megengedhetsz magadnak es amennyivel ugy erzed, hogy a joszándékodat is kitudod fejezni.
10/20 anonim válasza:
Kb. 20 ezer forintot küldök havonta olyan alapítványnak, amelyiknek úgy látom, hogy hatékony a működése és fontos problémákkal foglalkozik. Ez a nettó jövedelmem kb. 10%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!