Mennyi pénzt adakoznátok maximum jótékony célra?
Figyelt kérdés
Jótékony cél alatt olyasmit értek, mint beteg gyerekek megsegítése, rászorulók segítése, állatmenhelyek támogatása, erdővédelem támogatása, WWF vagy Greenpeace támogatása stb.2020. nov. 3. 13:46
11/20 anonim válasza:
három ez egy krvajó ötlet, ellopom, nekem is kell legalább egy fiktív macska *.*
12/20 anonim válasza:
Csatlakozok, sajnos allergia miatt nem lehet cicám, de ez tök jó ötlet. :))
13/20 anonim válasza:
A mindenkori megtakarításom 10%-át.
14/20 anonim válasza:
Havi 1000Ft-tal támogatom azt a fajtamentést, ahonnan a kutyám van (fiatal egyesület), havi 500Ft-tal támogatok egy másik kutyás egyesületet, ahonnan majdnem lett kutyám, és szimpatikus a munkásságuk. További havi 500-500Ft-tal támogatok 2 madármentő és 1 vadmentő egyesületet, évente egyszer utalok a bohócdokiknak, és kevésbé rendszeresen támogatom a Bátor Tábor Alapítványt. Nekem ennyi fér bele. Ezen kívül tárgyi adományok alkalmanként előfordulnak. A bohócdokik és a Bátor Tábor kívételével a támogatottjaim többnyire olyanok, akiket kevesebben támogatnak. A két fajtamentés is. A nagyobb menhelyeknek és a gyerekeket segítő egyesületeknek sok támogatójuk van. Az 1%-ot is olyan egyesületnek szoktam kérni, akik kicsik, kevés támogatójuk van, de a céljaikkal tudok azonosulni.
15/20 anonim válasza:
Ja, valamit még kifelejtettem, a Netpincéren keresztül is lehet támogatni egyesületeket, párszor azt is használtam már, szerintem ez is egy jó kezdeményezés.
14-es voltam.
16/20 anonim válasza:
"nekem is kell legalább egy fiktív macska "
Nekem meg legalább egy fiktív nő kellene.
:)
17/20 anonim válasza:
Semennyit, mert abból is élnek akik gyűjtenek...
Inkább személyesen adnék valamit. Pl ruhát, élelmet, stb. Pénzt nem hiszen
18/20 anonim válasza:
Ja és igen, állatokat támogatom jobban.
20/20 anonim válasza:
Egy fillért sem !
Kizárólag magamat támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!