Mit tegyek, ha nem hagy aludni a párom?
Amióta összeköltöztünk, hétköznap 5-6 órákat alszom. Minden este van egy 40 perces "rutinja", éjszaka pedig horkol. Az utóbbiról nem tehet, tudom.
Nekem ott kellene lennem fejben a munkában, illetve alapból alacsony a vérnyomásom így, hogy normálisan tudjak koncentrálni, a megoldásom az ideg+kávé. Ettől még jobban kimerülök, és én sajnos mindig az az ember voltam akinek kellett minimum 8 óra alvás, és nagyon irigylem azt aki 6 órával ott van fejben...
Nálunk nincs gyerek, mert ha az lenne teljesen megértem.
Már mondtam neki, de azzal jön, ő is ennyit alszik. Valahogy ő mégsem hulla fáradt, mint én. Mi a fenével hassak rá?!
Nálunk én horkolok. Ami bevált, hogy párom bedob pár macskagyökér kapszulát és én megvárom amíg elalszik. Utána ha horkolok se ébred fel, nélküle igen.
Ha valamiért nem hat, akkor pedig felébreszt. A harmadik ébresztőnél fekszem ki a nappaliba, ő pedig megsértődik. 🤦
Nem jött vissza a kérdező?
Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi az a 40perces rutin... :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!