Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem hagy...

Mit tegyek, ha nem hagy aludni a párom?

Figyelt kérdés

Amióta összeköltöztünk, hétköznap 5-6 órákat alszom. Minden este van egy 40 perces "rutinja", éjszaka pedig horkol. Az utóbbiról nem tehet, tudom.

Nekem ott kellene lennem fejben a munkában, illetve alapból alacsony a vérnyomásom így, hogy normálisan tudjak koncentrálni, a megoldásom az ideg+kávé. Ettől még jobban kimerülök, és én sajnos mindig az az ember voltam akinek kellett minimum 8 óra alvás, és nagyon irigylem azt aki 6 órával ott van fejben...

Nálunk nincs gyerek, mert ha az lenne teljesen megértem.

Már mondtam neki, de azzal jön, ő is ennyit alszik. Valahogy ő mégsem hulla fáradt, mint én. Mi a fenével hassak rá?!

2021. febr. 5. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Horkolás okát kéne kideríteni.
2021. febr. 5. 23:44
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Nincs külön szoba?
2021. febr. 5. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is horkol. Külön szobában alszunk, igy mindketten ki tudjuk magunkat pihenni.
2021. febr. 6. 00:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Megis mifele parkapcsolat az, ahol az egyik ennyire leszarja a masikat, hogy az meg aludni sem tud ? Oke hogy nem tehet a horkolasrol, de ez epp egy olyan problema ami sokfelekeppen megoldhato. Mar csak a sajat erdekemben is megoldanam, ha mondjuk horkolnek.
2021. febr. 6. 02:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én horkolok. Ami bevált, hogy párom bedob pár macskagyökér kapszulát és én megvárom amíg elalszik. Utána ha horkolok se ébred fel, nélküle igen.

Ha valamiért nem hat, akkor pedig felébreszt. A harmadik ébresztőnél fekszem ki a nappaliba, ő pedig megsértődik. 🤦

2021. febr. 6. 06:23
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Ja, hogy kötelező szexelni? Mi vagy te, cseléd?
2021. febr. 6. 07:12
 17/20 Fsms ***** válasza:
Ja mi is külön alszunk a nejemmel. Azóta tudok aludni normálisan.
2021. febr. 6. 08:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg kötelező addig fent lenni is. Csávó használja, csaj meg függ tőle, minden akaratat szolgálja
2021. febr. 6. 09:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött vissza a kérdező?

Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi az a 40perces rutin... :-DDD

2021. febr. 6. 11:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
talán hangos zenét hallgat vagy dobol, ne legyünk már izék :D
2021. febr. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!