Mit tegyek, ha nem hagy aludni a párom?
Amióta összeköltöztünk, hétköznap 5-6 órákat alszom. Minden este van egy 40 perces "rutinja", éjszaka pedig horkol. Az utóbbiról nem tehet, tudom.
Nekem ott kellene lennem fejben a munkában, illetve alapból alacsony a vérnyomásom így, hogy normálisan tudjak koncentrálni, a megoldásom az ideg+kávé. Ettől még jobban kimerülök, és én sajnos mindig az az ember voltam akinek kellett minimum 8 óra alvás, és nagyon irigylem azt aki 6 órával ott van fejben...
Nálunk nincs gyerek, mert ha az lenne teljesen megértem.
Már mondtam neki, de azzal jön, ő is ennyit alszik. Valahogy ő mégsem hulla fáradt, mint én. Mi a fenével hassak rá?!
Lakva ismerkedik az ember.
Ezt nem lehet hosszútávon kibírni.
A horkolás ellen használj füldugót, de amúgy ki is kéne vizsgáltatni, mert baja lehet tőle (ha jól értem, hogy masszívan, minden éjszaka horkol).
Az a hozzáállás pedig, hogy ha nekem ennyi alvás elég, akkor a te szenvedésed nem számít/nincs is/engem nem érdekel, nem egy üdvözítő módszer egy párkapcsolatban. Ha ezt nem tudjátok megbeszélni és megváltoztatni, akkor én addig lépnék, amíg nincs gyerek.
A 40 perces rutin a dugást jelenti?
Jóisten, mit reszel annyi ideig elalvás előtt? :D
Huh, ezt nagyon megértem, többször is átéltem önző exek miatt. Az persze sose fért bele hogy én hamarabb aludjak nélkülük mert balhé volt belőle.Olyan is volt hogy huzamosabb ideig 2-3 órákat aludtam. Nem hiába exek. :D
Amúgy ugyanez a típus vagyok, de nekem régen 10 óra alvás is kellett, ma már ahogy öregszem szerencsére beérem 6-7-el is..
Én horkolok.
Mi külön alszunk.
No problem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!