Szerintetek is túlzás volt letiltani?
Figyelt kérdés
Kedveskedtem egy csajnak az instagramon, dicsértem a képeit, rajzait hogy milyen tehetséges, meg én is szívesen lettem volna akkor azon a helyen stb. Erre letiltott.2021. febr. 3. 20:58
11/14 A kérdező kommentje:
Jól hiszed. Volt hátsó szándékom. Feleségül venni.
2021. febr. 3. 23:29
12/14 anonim válasza:
Gondolom nem akart ismerkedni, ennyi.
13/14 anonim válasza:
Csak az átlag női reakciót láttad a 21. században, valaki normálisan, udvariasan kommunikálni próbál, akkor jobb esetben letiltják, rosszabb esetben megalázzák, vagy feljelentik zaklatásért. Aztán meg sírnak hogy "jaj hát egy férfinak se kellek".
Azzal kellett volna nyitnod hogy van egy Ferrarid és húzóra iszod a vodkát, meg 25 centis a farkad. Erre a háromra mindegyik ugrik.
14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, csak aztán kiderül hogy nem igaz. Aztán mqgyarázkodhatok. Mondjuk legalább a semminél jobb lenne egy pár hetes kapcsolat is.
2021. febr. 4. 01:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!