Miért nem bírnak a gyerekesek leakadni a gyerektelenekről, miért nem a saját gyerekükkel foglalkoznak ahelyett, hogy másokat mocskolnának jó dolgukban?
Nem általánosítok, csak fel kellene fogni agyilag, hogy arról a rétegről szól a kérdés, amire az állítás igaz.
Az is, hogy gyerekesek és az is, hogy csesztetik a gyerekteleneket. Írjátok le a kis füzetetekbe, ha nem megy elsőre, hogy később meg tudjátok tanulni 🤦🏻♀️
De igazatok van, pontatlanul fogalmaztam, a gyerekest arra értettem, hogy gyereke van, nem pedig arra, hogy gyerekesen és szánalmasan viselkedik.
Na dikk hogy megsértődtek A Gyerekesek... majdnemhogy...... b.sztatják a gyerektelenet (op-ot) :D
Am nem, sokatok Tényleg képtelen felfogni, hogy valaki nem akar kölyköket sz.rni a világra. Nem mindenki persze.... (jaj istenem, ki kell ezt emelnem, mert különben hisztérikus rohamot kaptok, hogy De Ti Nem!!!44) :D
Ja, prsze.... "legtöbb gyerekes"+
Megint egy főokos, aki látott 2-3 ilyen alkalmatlant, és ebből extrapolál a többmillió gyerekesre...
LOL
#33 a tied biztos, muci...
Ne szívd mellre, legyél érzelmileg felelősségteljes! Akár egy jó szülő! :D
Azért abban van igazság, ha körbenéztek mennyi probléma van az országban a családokban, hogy bizony sok a rossz család és rossz szülő akiknek nem kellett volna gyereket vállalnia. Szóval a 2-3 sem igaz, meg a sokmillió sem. Viszont van egy komoly mennyiség, komolyabb, mint kéne egy ilyen szinten lévő országban lennie.
Kérdésre válaszolva nem, sose csesztetett még engem senki, hogy nincs gyerekem 30++ évesen és nem is lesz. A szüleim/rokonok vegzáltak vele úgy 25-27 éves koromig, aztán végül elfogadták, hogy aki nem akar az nem akar.
Nem lehet, hogy a kérdezőt is a rokonok piszkálták? Arra sokkal nagyobb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!