Miért nem bírnak a gyerekesek leakadni a gyerektelenekről, miért nem a saját gyerekükkel foglalkoznak ahelyett, hogy másokat mocskolnának jó dolgukban?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 18:11
11/35 A kérdező kommentje:
9 nálunk pont fordítva történt, miután valakk teherbevágta magát, mindent megengedett magának. Felült a magas lóra és onnan osztotta az észt, mert ugyebár őt nem rúghatják ki és különben is, ő magasabbrendű lett ettől.
2021. jan. 25. 18:26
12/35 anonim válasza:
Akkor kvittek.
Kész, kérdés zárható. :-D
13/35 A kérdező kommentje:
A gyerektelenek baszogatására szánjatok külön kérdést, ez itt nem arról szól, hogy bezzegeljetek
2021. jan. 25. 18:31
14/35 anonim válasza:
"a" gyerekesek...??
Az összes?
sunyi általánosító kérdés!
15/35 anonim válasza:
Sajnos ezek szerint nem nagyon vannak érvek a "gyerektelen baszogatására"...
16/35 anonim válasza:
Gyerekes vagyok, és qrvára nem érdekelnek a gyerektelenek... Nemhogy rájuk lennék akadva!
17/35 A kérdező kommentje:
15 A gyerekesek, akik a gyerekteleneket piszkálják.
Nehéz ez a nyelvtan dolog, én értem, de hogy 10 válaszból kettő, ha tudott értelmesen válaszolni, az botrány
2021. jan. 25. 18:37
19/35 anonim válasza:
A kérdező nagyon frusztált, de nem közöl konkrétumokat, csak általánosítgat. Így nehéz lesz...
20/35 anonim válasza:
Nyilván gyerektelen, és egy-két beszólást kapott...
De ebből általánosítani - elég nagy ostobaságra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!