Tablet, laptop, okostelefon. Mid van és melyiket mire használod?
Telefon, laptop, asztali gép van.
Telefont mindenre használom laptop, gépezés mellett, vagy útközben. De alapvetően az asztali gép híve vagyok. Laptopom a helyszíni projektek miatt van, mert könnyebb hozni-vinni. De alapvetően irodában és otthon is asztali gépet használok.
Tablet nincs nem is kell.
Okostelón szoktam majdnem mindent, kapcsokatot tartani, telefonálni vagy chatelni, internetezni, zenét hallgatni, aplikációkat használok, olvasgatok....
Laptopot tanuláshoz használom főleg, plusz sorozatozáshoz/filmnézéshez (nagyobb a képernyő)
Telefon és laptop. Céges mindkettő, többnyire munkára használom, meg facebook, ide írkálás. Na meg persze amire szükségem van éppen a netről (Ez az rendelése, információgyűjtés stb.
Plusz van egy régi privát laptopon, azon csak a torrent fut. Kb. ennyi.
Ja meg androidos fejegység van a kocsiban, ha ez számít. Navigáció+online rádiózás
Tabletem nincs, de laptop és okostelefon van.
Laptop az egyetemhez kell, főleg most használom sokat a netes oktatás alatt. Az óráimat nézem rajta, beadandókat, ppt-k írok/készítek rajta, a sulis anyagokat erre töltöm le. Ezenfelül itt nézek sorozatokat (vírusveszély miatt ez telefonon szóba sem jöhet), videókat.
Telefont pedig kapcsolattartásra használom. Még pár üzenetküldő alkalmazást töltöttem le rá, van rajta 2 játék és fényképezni is szoktam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!