Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az normális hogy egy 1 hónapos...

Az normális hogy egy 1 hónapos okostelefon ahogy leveszem töltőről, egy éjszaka alatt 2%ot merül úgy hogy nem is használom?

Figyelt kérdés
ASUS ZenFone Max M2.
2020. okt. 18. 08:34
 1/9 anonim válasza:
100%
Igen.
2020. okt. 18. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Háttérben biztos bent maradt valami(bár vannak bizonyos szolgáltatások amiknek muszáj), az a 2% nagyon minimális szóval nincs gond vele.
2020. okt. 18. 08:51
 3/9 anonim válasza:
0%
Igen. Amíg nem használod, addig is adatokat küld rólad a telefonod. A tartózkodási helyedet folyamatosan jelenti, de gyakran még a mikrofonja vagy a kamerája is be van kapcsolva és továbbít mindent. Mindezt akkor is, ha kikapcsolod a telefont. Ez fogyasztja az aksit. Nézz meg egy 3310-est, azt ha 15 év után újra bekapcsolod, 99%-on van az aksija.
2020. okt. 18. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Még repülőgépes üzemmódban is merül annyit :)
2020. okt. 18. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

teljesen normális

és majd figyeld meg, hogy ha töltőn hagyod sokáig akkor sem lesz mindig 100%, mert feltölti és utána lekapcsol és hagyja merülni 97-98%-ig.

2020. okt. 18. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
#3 ugyan kit érdekelne más ember horkolása? vagy hogy hányat fingik egy éjszaka alatt? kamera a sötétben biztos sokat lát. szerintem ne olvass ennyi qanont
2020. okt. 18. 10:12
 7/9 anonim válasza:
0%
#6 Nem tudom, mi az a qanon, mindenesetre addig nem tudják "odafent", hogy éppen alszol, amíg a telefonod nem továbbítja nekik a horkolást meg a sötétséget. Több példát is tudnék mondani arra, amit írtam. Pl. volt, hogy egy haverommal elmentünk egy helyre sörözni, ahol még azelőtt soha nem voltam. Szóban beszéltük meg, hogy oda megyünk, és mindig ki van kapcsolva az adatforgalom a telefonomon. Másnap ott virított ennek a helynek a reklámja Facebookon.
2020. okt. 18. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
ILLUMINATI!! fel az alusapkát!!
2020. okt. 18. 10:17
 9/9 anonim válasza:
Igen
2020. okt. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!